Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srami se

'Poseksala sam se s dečkom svoje kćeri, a sada ne znam trebam li joj priznati'

shutterstock
28.01.2020.
u 21:00

Ova majka podijelila je svoju priču sa psihoterapeutkinjom Deidre i pitala ju za savjet.

"Imam 48 godina i udovica sam, moj je muž umro u nesreći na poslu nedugo nakon što nam se kći rodila", napisala je Deidri.
Njezina kći sada ima 24 godine, a svog dečka upoznala je na fakultetu. Dugo su zajedno i žive skupa u stanu.

"Bila sam na dobrotvornoj zabavi pa me kćer pozvala da prespavam kod njih u stanu. Inače ne pijem te me alkohol lako udari pa kada sam ušla u taksi, koji me vozio do njih, već sam bila pijana."

Njezine kćeri nije bilo doma jer je bila na 30. rođendanu njezine prijateljice, ali bio je njezin dečko i njihov jednogodišnji sin.
"Popili smo još par pića zajedno i sjećam se da sam ga pokušala poljubiti, ali on me odbio. Shvatila sam da bih trebala otići u krevet."

"Pomogao mi je smjestiti se, sada sam bila već stvarno pijana, a sljedeće stvari koje se sjećam je njega kako mi ljubi vrat i skida odjeću. Poseksali smo se."

Sada se osjeća krivo i ne zna treba li sve priznati svojoj kćeri, a pita se je li ovo prvi put da ju je dečko prevario, ipak je odmah pristao poseksati se s njenom mamom.

Deidre joj je odgovorila: "Ako vam kćer sazna za ovo, izgubit ćete odličan odnos koji imate s njom, a vjerojatno i vaš odnos s unukom."

Savjetovala joj je da priča s dečkom njezine kćeri kako bi se osigurala da ona to nikada ne sazna, ali i da pripazi na njegovo ponašanje da vidi je li njegovo varanje normalna pojava.

Pogledajte kako Hrvati povećavaju penis bez odlaska pod nož:

 

Ključne riječi

Komentara 17

DE
deda1234
22:54 28.01.2020.

A kcer je na mamu...

Avatar Zippo
Zippo
03:54 29.01.2020.

Nije pošteno , drugi put i kćerku treba pozvati na obiteljsko druženje

DH
dalibor.hren
22:17 28.01.2020.

Pozovi njegovog oca da ti prasne kćerku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije