Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moderna kuhinja

Želite pripremiti nešto atraktivno i egzotično? Zavirite u ''20 godina okusa''

Foto: Lukša Marotti
06.09.2019.
u 23:35

Ovih je dana Ana Lisak posebno ponosna jer je zajedno za chefovima Petrom Pavlovićem i Mladenom Križanovićem objavila jedinstvenu kuharicu koja sadrži 40 modernih recepata za ljude koji nemaju vremena, a žele pripremiti nešto neuobičajeno.

Povodom dvadeset godina uspješnog rada, žena koja je sa svojim timom pripremila čak sedam milijuna jela u Hrvatskoj i Europi predstavlja ovaj nesvakidašnji gastro vodič. U kuharici nećete naći obična jela poput vinskog gulaša ili graha, ova kuharica predstavlja nešto novo na ovim prostorima. 

Foto: Lukša Marotti

 

Ciljana publika ove kuharice su mladi i moderni ljudi koji nemaju puno vremena i nisu najvještiji u kuhinji, a žele pripremiti atraktivna i egzotična jela te tako zadivite svoje prijatelje, ali i pružiti nešto novo svojim okusnim pupoljcima. 

Foto: Lukša Marotti

Kuharica je nastala na prijedlog chefa Petra Pavlovića koji je godinama edukator osoblja Catering Lisak. On tvrdi da su ih godine iskustva, mašta, ambicioznost, ali i samokritičnost dovele do visokog nivoa kvalitete i prepoznatljivosti. Mladen Križanović je u svojim receptima inspiriran japanskom kuhinjom jer je tamo sudjelovao u edukaciji, te naglašava da ni jedno jelo nije tipično za naše područje pa zato treba biti otvoren prema novim okusima i jelima.

Foto: Lukša Marotti

Ana Lisak je poručila kako su ovom kuharicom ljudima htjeli olakšati svakodnevicu dajući im gastro vodič za pripremu nekih novih jela koje će sigurno zavoljeti. Sigurni smo da će ova kuharica steći svoju popularnost, pogotovo kod milenijalaca

 

Neke od namirnica za recepte iz kuharice možete pribaviti na trešnjevačkoj tržnici, a za neke ćete morati u specijalizirane dućane zdrave prehrane. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije