Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'jezivo' vjenčanje

Vjenčali su se okruženi milijunima lubanja u jezivim pariškim katakombama: 'Bilo je nevjerojatno'

Isabel Levit
10.11.2023.
u 14:30

U srcu Pariza, gotička grobnica postala je vječno počivalište za 6 do 7 milijuna ljudi, u podzemnom labirintu koji se proteže na gotovo 2000 hektara ispod površine grada.

Američki par koji se vjenčao u pariškim katakombama na Noć vještica postao je viralan na društvenim mrežama nakon što je podijelio slike ovog čudnog događaja. U videu od Isabel Levit, koja se na TikToku naziva @ohmyisabel4ever, objavila je snimke iza kulisa svoje jezive ceremonije vjenčanja sa svojim suprugom Justinom — i potencijalno milijunima nemirnih duhova, prenosi New York Post.

'Vjenčanje u pariškim katakombama na Noć vještica pomalo je ludo', rekla je 24-godišnja mladenka u snimci s preko 900 tisuća pregleda. U srcu Pariza, gotička grobnica postala je vječno počivalište za 6 do 7 milijuna ljudi, u podzemnom labirintu koji se proteže na gotovo 2000 hektara ispod površine grada. Ljudima koji nisu upoznati s podzemnim sustavom često se savjetuje da ne ulaze u komore bez stručnog vodstva kako se ne bi izgubili u velikom labirintu ili da ne naiđu na navodne duhove koji tamo žive.

 

@ohmyisabel4ever Replying to @♦️ our special night 🥰 #nontraditionalwedding #cute ♬ Stargazing (Slowed + Reverb) - Marcelo De Carvalho

Nakon romantične večere kao posljednjeg obroka, par i svjedok vjenčanja spustili su se u jezivu špilju kroz tajni prolaz kako bi izbjegli posjetitelje za Noć vještica, izostavivši profesionalnog vodiča. Trio je hodao kroz prazan tunel, gackajući kroz prljavo smeđu vodu i čučeći zbog niskih stropova. Na njihovom putovanju, Justin je pronašao zalutalu lubanju koju je uzeo sa sobom da je koristi kao foto rekvizit.

'Ne brinite', uvjeravala je Isabel svoje TikTok pratitelje nakon toga, 'Vratili smo je točno tamo gdje smo je našli. Samo smo je odveli na kratak izlet'. Nakon što su se probili kroz tamu, do svog oltara, mladenka je obukla svoju haljinu i započela ceremoniju. 'Stvarno smo željeli, kao, privatno, intimno iskustvo', rekla je Isabel, 'Mogli ste vidjeti sve te prekrasne formacije uz ovu crnu svjetlost. Onda smo napravili nekoliko slika'.

VEZANI ČLANCI: 

Ekspedicija u katakombe oduzela je puno energije paru te su rekli da su bili iscrpljeni nakon vjenčanja. 'Bili smo pomalo u deliriju', rekla je Isabel, 'Nakon vjenčanja nastavili naše nevjerojatno putovanje po Francuskoj'.

Koliko god ovo nekonvencionalno vjenčanje bilo jezivo, mnogi korisnici TikToka divili su se ekscentričnom bijegu para. 'Jednostavno najcool stvar koju sam ikad vidio, čestitam', napisala je jedna osoba. 'Ovo je vjenčanje iz snova', dodao je drugi, 'Manifestiranje ovoga moglo bi se dogoditi i meni'. Jedan gledatelj također je izrazio zahvalnost na njihovoj diskreciji, napisavši: 'Hvala vam što niste rekli ljudima gdje je ulaz, ako ne znate što radite, nemojte ići u katakombe'.

Na vjenčanju prijateljice poljubila njenog zaručnika: 'Sada me svi naši prijatelji mrze...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije