Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prije i poslije snimke

Viralni psi: Postali su hit na TikToku i imaju milijune pregleda - a sve zbog uboda pčele

TikTok
23.04.2021.
u 10:30

Jadna čivava nije prvi pas koji je na TikToku postao viralan zbog susreta s pčelom: korisnik mathiiiel nedavno je objavio video sa svojimcrrno-bijelim štencem prije i nakon uboda

Čivava Alvie postao je TikTok hit nakon što je njegov vlasnik objavio video u kojem je pas 'prije' i 'nakon' što se pokušao igrati s pčelom.

Taj je video korisnika @Angel_campae pogledan nevjerojatnih 15 milijuna puta, a prikazuje njegovog ljubimca Alvieja kako se prije 'sudbonosnog' susreta opušta ležeći na dekici, a u kadru nakon jadničak ima potpuno izopačeno lice, s natečenim obrazom, očima različite veličine i jezikom koji mu je ispao iz usta i visi po strani.

@mathiiiel

He’s shaking his tail so he’s fine:) ##fyp ##thinkingaboutsomanythings

♬ original sound - Amir Yass

Žustri su fanovi od jadnog Alvieja brzo napravili i mem, pa je pas i na Twitteru prikupio više od 76.000 komentara, a mnogi su ga odmah i prepoznali.

Bosanski Brod: Pas Lesi ne odvaja se od mačića kojeg je spasio s deponija

1/12

- Dakle TO je tvoj pas, pa što ne kažeš, bio je tema najluđeg mema ikad! - napisao je jedan dečko na Twitteru gdje je mnoge iznenadilo koliko ga je jedan ubod promijenio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angel Campa (@angel__campa)

- Dobro ljudi budimo iskreni, bez ljutnje vlasniku ali nije Alvie ni prije bio 'maneken' - piše netko u komentarima i dodaje kako izgleda kao emoji koji grize usnu.

- Tako moj dečko izgleda kad jede limun - dodala je jedna sjevojka.

A sirota čivava inače nije prvi pas koji je na TikToku postao viralan zbog susreta s pčelom: naime i korisnik mathiiiel je nedavno objavio video u kojem pokazuje svog ljubimca, malo crno-bijelo štene prije i nakon uboda, prenosi Mirror.

@mathiiiel

He’s shaking his tail so he’s fine:) ##fyp ##thinkingaboutsomanythings

♬ original sound - Amir Yass

Neodoljivi je psić iz tog dvoboja izašao napuhane glave i vrata, a izgledao je tako da su neki na TikToku mislili da je zec. 

- Ma koji zec, izgleda kao velika panda na tijelu psića - piše jedan pratitelj u komentarima. 

Preporuke s TikToka: Slijedite ove korake za čistu i mirišljavu kupaonicu!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije