Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravom prehranom i vježbanjem

Mama sedmero djece na TikToku podijelila kako je u četiri mjeseca izgubila čak 20 kilograma

TikTok/tessgiddingsx
20.04.2021.
u 14:30

Budući da je godinama patila od poremećaja prehrane i izluđivala se raznim restriktivnim dijetama, nije htjela da joj samo mršavljenje bude cilj, pa je na prvo mjesto stavila zdravlje

Britanka Tess Giddings - inače majka sedmero djece u dobi od 14 do tri godine - podijelila je na svom TikTok profilu tessgiddingsx impresivan video u kojem pokazuje kako je u samo nekoliko mjeseci izgubila čak 20 kilograma. 

Na početku objavljuje svoje fotografije snimljene u studenom 2020. godine, a pokraj njih objašnjava kako je u prvom lockdownu nabacila više od 20 kilograma.

- Stalno sam se osjećala nezdravo i umorno - kaže Giddings, koja je tada odlučila iz korijena promijeniti svoje životne navike.

Budući da je, kako kaže, godinama patila od poremećaja prehrane i izluđivala se raznim restriktivnim dijetama, nije htjela da joj samo mršavljenje bude cilj, jer je to ne bi dovoljno motiviralo.

@tessgiddingsx

My journey from November to now! I feel so much better! ##weightlossjourney ##transformation ##glowup ##weightloss ##healthy ##fyp ##foryou ##foryoupage

♬ WHATS STOPPING YOU - Carolina ⚡️

- Odlučila sam se usredotočiti na to da budem zdrava - kaže ona i objašnjava kako je prvo potpuno promijenila svoju dotadašnju prehranu.

Prva su joj dva tjedna, rekla je, bila daleko najteža, jer je s menija izbacila sve što je do tad jela svakodnevno: 'brzu' hranu i sve slatko, a tek kad je to uspjela, počela je s vježbanjem.

- Čim sam počela jesti zdravo počela sam se i osjećati puno bolje, pa sam krenula s vježbanjem prateći aplikaciju 'Jonple' koja nudi personalizirani fitnes plan koji različitim korisnicima pomaže u postizanju različitih ciljeva - priča ona.

Pamela Ramljak upozorila na prevaru: 'Molim vas ne nasjedajte na ovo'

1/12

Tako su prolazili tjedni, a prvo je, kaže, primijetila da ima mnogo više energije nego prije.

- Nastavila sam sa zdravom prehranom i vježbanjem četiri mjeseca - ispričala je ova mama kraj svojih fotografija iz travnja 2021. godine, na kojima izgleda nevjerojatno.

Njen je video, kako prenosi The Sun, brzo prikupio na tisuće lajkova i stotine komentara pohvala i podrške.

- Samo da znaš, i prije si bila lijepa. a sad si predivna! - napisala joj je korisnica u komentaru s kojim su se svi morali složiti...

Znate li za što je sve dobra kora od naranče?

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije