Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav potez!

Upoznala je muškarca na Tinderu, shvatila da je oženjen pa na spoj pozvala i njegovu suprugu

Shutterstock
26.02.2021.
u 12:30

Prije nego su otišli na spoj, odlučila je malo pregledati njegove društvene mreže i otkrila da ima suprugu i šestero djece.

Upoznavanje potencijalnog partnera putem društvenih mreža i aplikacija za spojeve često ne ide kako zamislite - osoba se može potpuno lažno predstaviti. Ipak, ni na kraj pameti vam nije da će netko oženjen i s djecom staviti svoje fotografije na Tinder i tražiti novu partnericu. Ali ima i to toga, a dogodilo se Nadiyah, ženi iz Atlante.

Na Tinderu su se ona i muškarac imena Eric 'matchali', odnosno oboje označili da im se sviđa onaj drugi i tako su otvorili opciju za izmjenjivanje poruka. Eric je rekao da je trenutno slobodan, pa su vrlo brzo dogovorili spoj.

@spunky_brewstah

I woke up and chose ✨ petty ✨ ##dating ##tinder ##atlanta ##xyzbca ##dramaticmoments

♬ original sound - Nadiyah!

Nadiyah ga je odlučila potražiti na Facebooku i nakon samo nekoliko 'klikova' otkrila je da je oženjen i da ima šestero djece. Nastavila se dopisivati s njim, a u porukama je čak otkrio da želi ozbiljan odnos s nekom djevojkom. 

@spunky_brewstah

Reply to @ejaemaxx ##greenscreen

♬ Up - Cardi B

Odlučila ga je suočiti s istinom i postavila je pitanje može li s njom na spoj doći prijateljica, a Eric je rekao da nema problema. Poslala mu je fotografiju njegove supruge, a kada je shvatio da je sve istražila samo je rekao da 'prolazi kroz nešto i da nije bio spreman reći joj to preko poruka'.

Iako su mnogi korisnici TikTok-a, gdje je objavila video, Nadiyah tražili da ispriča nastavak, rekla je kako nema ništa za ispričati - spoj se ipak nije dogodio, prenosi The Sun.

Djevojci poslao poruku preko Tindera pa je pitao: Ti si ova debela?

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije