Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Simpatična djevojka

Dosta joj je traženja partnera putem Tindera, pa se odlučila na novu metodu - oglas u trgovini

TikTok
14.12.2020.
u 12:30

Na duhovit način prikazala je koliko je teško danas pronaći partnera.

Leesh Cunningham iz Australije otkrila je kako joj je dosta više traženja srodne duše putem aplikacija za spojeve. Odlučila se na malo drugačiju metodu, hrabru i otvorenu.

Djevojka je na papir napisala da traži partnera koji bi kasnije postao i suprug, a na dnu papira izrezala je trakice s brojem svoga telefona kako bi ju zainteresirani mogli kontaktirati. Hodala je nekoliko sati po trgovini i naporno tražila nekoga, a sve je zabilježila kamerom i objavila na TikToku.

Pogledajte video:

Iako se Leesh nadala kako će ovim korakom biti bliže pronalasku, sve je završilo neuspješno. "Mislim da sam odabrala krivo vrijeme u danu za ovako nešto", zaključila je.

Odlučila je čak i pitati djelatnicu imaju li muškarce 'na zalihi', a ona je kroz šalu rekla da su na polici. 

Duhovitu i komičnu stranu ovog videa primijetili su svi korisnici, a neki su joj ponudili i savjet te rekli kako je najbolje da dođe u drugo vrijeme, od 9 do 17 sati, prenosi The Sun.

Upoznali se na Tinderu, šalili da će biciklirati svijetom, a nisu ni sanjali što će se dogoditi:

1/1

Komentara 1

MO
montello
18:24 14.12.2020.

na takav način ćeš naci samo avanturiste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije