Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U krevetu trebam pomoć, otkrio je M. Douglas u časopisu za umirovljenike

Catherine Zeta Jones Michael Douglas
Pixsell
22.01.2010.
u 19:15

Oscarom nagrađeni glumac dao je primjer i ostalim vremešnim muškarcima da uzimanje pomoći za uspješnije funkcioniranje u krevetu nije sramotno nego pohvalno jer time, među ostalim, pokazuju da im je i dalje stalo da njihova partnerica bude zadovoljna.

Muškarci su poput vina – što su stariji, to su bolji. Iako ponekad i njima treba mala pomoć da budu još bolji. I dok je kod nas korištenje medicinskih sredstava za poboljšavanje seksualne moći gospodi u godinama i dalje tabu, u Americi se o tome otvoreno govori. A to je učinio i glumac Michael Douglas, koji je s ponosom otkrio u intervjuu za, ni manje ni više, nego časopis za umirovljenike AARP – da uzima viagru. 

Oscarom nagrađeni glumac tako je, nadamo se, dao primjer i ostalim vremešnim muškarcima da uzimanje pomoći za uspješnije funkcioniranje u krevetu nije sramotno nego pohvalno jer time, među ostalim, pokazuju da im je i dalje stalo da njihova partnerica bude zadovoljna i zadovoljena. 

A kako kazuje 65-godišnja filmska legenda, njegova dvadeset i pet godina mlađa supruga Catherine Zeta Jones osjeća se tako i nakon deset godina braka. 

– Budimo iskreni, puls mi se više ne ubrza svaki put kad vidim Catherine, ali mi zato u glavi plam strasti još uvijek gori istom jačinom. Hvala Bogu da voli starije muškarce. Osim toga, u nekoliko posljednjih godina dobili smo nekoliko divnih proizvoda, poput viagre, uz koje se osjećam mlađim – kazao je glumac, koji se i nakon gotovo 11 godina još jasno sjeća trenutka kada je prvi put ugledao svoju prelijepu suprugu. 

– Sjedio sam u zamračenoj prostoriji i gledao film “Zorro”, koji se tada bio pojavio. Kad sam vidio Catherine, samo sam se približio ekranu i upitao: “Tko je to?” – ispričao je Michael. Bila je to 29-godišnja Catherine u svojem filmskom debiju. Upoznali su se iste godine na filmskom festivalu, a Michael je zanosnoj brineti odmah rekao da želi djecu s njom, no ona je ljubazno odbila njegovu ponudu. 

No, glumac, koji se četiri godine prije, 1995., razveo od supruge Diandre, bio je ustrajan u tome da osvoji ženu koja je u njemu probudila emocije za koje je vjerovao da ih više nikad neće osjetiti. Poslao joj je buket cvijeća s isprikom, a Catherine ju je prihvatila. Vjenčali su se 2000. kad je njihov sin Dylan imao tri mjeseca, a tri godine poslije dobili su i kćer Carys. Douglas iz prvog braka ima 31-godišnjeg sina Camerona te priznaje da njemu nije bio dobar otac kakav je Dylanu i Carys.

 – Danas se uživam brinuti o djeci, a prije mi je na prvom mjestu bila karijera – kaže glumac kojeg ćemo uskoro gledati u ulozi nemilosrdnog Gordona Gekka u filmu “Wall Street 2: Money Never Sleeps”.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
22:28 22.01.2010.

To je vrlo važna vijest! Bljak! Izgleda, Večernji postaje obićno yugonostalgičarsko smeće?

OB
-obrisani-
23:24 22.01.2010.

Ma nije to samo njegov problem to danas mući mnoge muškarce,previše stresa,neisprava ishrana itd itd

KR
krenica
23:31 22.01.2010.

Gluposti,gluposti pišete o jednom obraženom stvorenju.Otac mu je super glumac a on je jedna velika O.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije