Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinuta

U 51. godini upoznala muškarca svog života, ali postoji jedan problem...

Par
Foto: Getty Images
1/5
24.09.2018.
u 14:56

Ljubomorno ponašanje partnera nije nešto na što bismo trebali okrenuti glavu ustranu. To je veliki upozoravajući znak da u toj vezi može biti velikih problema

Nakon mnogo godina samoće, jedna je 51. godišnjakinja pronašla muškarca iz svojih snova. Barem tako vjeruje. 

Njezinu sreću i leptiriće u trbuhu ometa jedan problem s kojim se ne zna nositi. Njen izabranik je ljubomoran na njenog prijatelja kojeg zna još iz studentskih dana, a s kojim je prijateljica već dugih 20 godina. Iako su jednom bili u vezi, bilo je to davno i prijatelj ima svoju obitelj. Ipak, to ne sprječava muškarca 51- godišnje gospođe da napravi "show" svaki put kada se ona odluči naći na kavi sa svojim prijateljem koji je bio uz nju kada je prolazila kroz teško razdoblje svog života. 

Tu je svoju životnu priču ova žena, koja je htjela ostati anonimna, podijelila sa stručnjacima za veze Steph & Dom na portalu Daily Mail i zatražila ih za savjet. 

Ljubomorno ponašanje partnera nije nešto na što bismo trebali okrenuti glavu ustranu. To je veliki upozoravajući znak da u toj vezi može biti velikih problema jer se radi o osobi u 50-im godinama kada je vrlo malo vjerojatno da će neke stvari u svom ponašanju htjeti ili moći mijenjati. Muškarčeva ljubomora zapravo je znak vlastite nesigurnosti i povjerenja u drugu stranu. Ako se pokuša i zatomiti, najvjerojatnije će se kanalizirati u ponašanje "kontrol frika" koji će širom otvorenih očiju pratiti svaki ženin korak. Imati prijatelje suprotnog spola je nešto sasvim uobičajeno i nije nemoguće, kako mnogi smatraju. 

Steph & Dom ženi su savjetovali da popriča sa svojim partnerom i pojasni mu kako je, da je htjela, već ranije sa svojim prijateljem ostvarila vezu, ali su uvidjeli da oni u vezi ne mogu funkcionirati. Ali mogu kao prijatelji i to se pokazalo zadnjih dvadeset godina. Ne radi se ovdje o tome da je problem u ženi, već u muškarcu koji se ne može nositi sa svojom nesigurnošću, a na tome se može raditi.

Ako nema pomaka na tom polju, onda bi njegova partnerica trebala napraviti idući korak - onaj kroz vrata, poručuju. 

Pogledajte i video 

Ključne riječi

Komentara 1

IB
ibiza
17:01 24.09.2018.

ma daj sada sta hoces ,prijatelja ili vezu a i njegva zena isto nije stime siguro stetna, mozete vi svi zahedno na kavu pa i ako treba mu ze nezin partner sa njegvom zenom i samo kavu ispit hahaaaaa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije