Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavne brige

Zaljubila sam se u dečka svoje prijateljice i ne želim propustiti priliku. Što bih trebala učiniti?

Brak
Foto: Shutterstock
1/3
21.09.2018.
u 11:30

"Najbolji način da to doznate jest da se svi troje dogovorite za neki susret i vidite kako će sve teći i kako će se njih dvoje ponašati. To bi trebalo dati neke odgovore"

Kada je o ljubavi riječ, čini se da se sve vrti oko toga. Jedna se djevojka našla u nezavidnoj poziciji i odlučila je potražiti savjete od psihologa online. 

Na stranici Psychologies.co.uk obratila se stručnjacima i opisala svoju situaciju.

Sa svojom je prijateljicom otišla na privatnu zabavu, a tada je upoznala i prijateljičina dečka. Tvrdi kako su "kliknuli" i razgovarali dulje od dva sata prije nego što ih je prekinula. Tijekom tog razgovora osjetila je da je taj muškarac ljubav njezina života te se boji ne poduzeti ništa kako ne bi izgubila, možda, životnu priliku. 

"Dva sata razgovora na nekoj zabavi dosta je vremena, no ipak neka psihološka testiranja traju znatno dulje. Jeste li sigurno u ono što osjećate nakon tako kratkog vremena? Odličan je osjećaj kada s nekim "kliknete" i mislite da se stvorila ljubav za cijeli život, no dugoročna i kvalitetna veza nešto je sasvim drugo. Ponašanje vaše prijateljice, koja vas je "pustila" da razgovarate toliko dugo, pokazuje da joj do te veze nije toliko stalo ili je poprilično samouvjerena i vjeruje vam pa je smatrala da nema razloga da vas prekine u razgovoru. Prvo morate voljeti sebe da biste voljeli nekoga drugoga, a jeste li se zapitali jesu li vaši osjećaji prema njemu isti kao njegovi prema vama", odgovorila je nesretnoj djevojci savjetnica Mary Fenwick, inače i novinarka, majka i udovica.

Djevojci je i predložila i da ispita kakva je situacija prije nego što odluči napraviti neki daljnji korak.

"Najbolji način da to doznate jest da se svi troje dogovorite za neki susret i vidite kako će sve teći i kako će se njih dvoje ponašati. To bi trebalo dati neke odgovore".

Pogledajte i video 4 mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa

 

Ključne riječi

Komentara 2

VI
virtual1
13:01 21.09.2018.

pa nek probaju utroje, možda se "klikni"

KU
kupatilo
14:21 21.09.2018.

Da udri grupnjaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije