Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znala je da nešto nije uredu

Trebala je na putovanje u Wuhan, ali pas joj je potrgao putovnicu

Privatna arhiva
27.01.2020.
u 11:45

Da psi imaju jako izraženu intuiciju već je poznato, ali svaki njihov postupak da nas zaštite, smire, razvesele nas iznova fascinira.

Uvijek su tu kada plačemo, kada nas nešto boli ili kada smo pod stresom - oni jednostavno osjete da nešto s nama nije onako kako treba. Ponekad se stvarno čini kao da imaju šesto čulo i mogu predvidjeti budućnost. 

Foto: zvonimir ferina

Tu sumnju potvrdila je i situacija koja se dogodila na Taiwanu, a prenosi BoredPanda.com. Zlatna retriverica imena Kim uništila je potpuno putovnicu svoje vlasnice koja se spremala na putovanje u Wuhan - grad iz kojeg dolazi korona virus. Iako neki misle da je Kim samo bilo dosadno ili je bila gladna, teško je poreći da je njezin postupak fascinantan.

Foto: zvonimir ferina

Vlasnica je objavila fotografije potpuno uništene putovnice na Facebook, a zlatna retriverica izgleda svjesno da je kriva. "Kim me stvarno štiti. Uništila mi je putovnicu i iako sam prvo bila ljuta, ispostavilo se da je grad u koji sam trebala otputovati napao korona virus. Sada kad razmislim o tome, stvarno me dirne."

Foto: zvonimir ferina

Pogledajte video o prvom natjecanju u šišanju pasa:

Komentara 7

Avatar Kaladin
Kaladin
16:35 27.01.2020.

Moj pas je popiša grm u koji je nekoliko časaka kasnije netko bacio opušak. Kuću nam je spasio od sigurnog požara, jer je tog dana gorilo na Klisu!

Avatar partner
partner
16:46 27.01.2020.

BoredPanda.com. dobro je, nije daily mail. ispricavam se dezurnom copypasteru iz vecernjeg, kad sam ovo procito tamo reko sam sam sebi, kladim se da ce ovo sutra biti u vecernjem.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:10 27.01.2020.

Pas je znao da vlasnica ide na put u grad tisucu kilometara daleko u kojem ce izbiti epidemija????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije