Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preslatki su

Ovo će vam popraviti dan: Merkat i mačka nerazdvojni su prijatelji!

Instagram
21.01.2020.
u 08:36

Merkate, divlje životinje koje žive u pustinjama diljem Afrike, ne biste očekivali u hladnijim krajevima poput Rusije. Ovaj merkat zvan Surya zaista je poseban upravo po mjestu gdje živi – u St. Petersburgu.

Suryu je posvojio zoološki vrt u Moskvi, a Ekaterina Kuraeva, vlasnica, nije htjela da ovaj merkat bude samo ''igračka'' i odlučila ga je uzeti kući. Iako oni stalno nešto istražuju i kopaju, ovom merkatu uopće nije dosadno u četiri zida, jer nije sam – najbolja prijateljica mu je mačka Nice, prenosi BoredPanda.com.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ovaj duo postao je nerazdvojan još prije šest godina kada je Nice imala dvije godine, a merkat je bio beba. Odmah su kliknuli, a njihov Instagram profil pravi je dokaz njihova prijateljstva. Surya ponekad zna biti ljubomoran ako Ekaterina poklanja mnogo pažnje mački koja je puno mirnija i diskretnija od njega. Cijeli dan njih dvoje se maze, igraju, grle, a čak i spavaju zajedno

Foto: Instagram/riley.loudermilk

45-godišnja vlasnica svakodnevno objavljuje njihove fotografije na Instagramu na kojem ih prati čak 36.000 ljudi, a broj stalno raste. "Pravo je blago ovo njihovo prijateljstvo", kaže Ekaterina.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Pogledajte video o prvom natjecanju u šišanju pasa:

Komentara 3

Avatar lovre von Bratsch
lovre von Bratsch
09:26 21.01.2020.

Baš slatko! Kao Zoky i Plenky...

Avatar ShuPac
ShuPac
11:21 21.01.2020.

ovo mi nije i neće popraviti dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije