Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Suprug me varao kad smo bili mladi, a tek sam sada, 15 godina poslije, postala nepovjerljiva'

shutterstock
16.09.2022.
u 14:30

U 20-ima je njihov odnos bio najgori, vjerojatno zbog odgoja male djece i činjenice da su i sami bili mladi, te pokušavali raditi i zaraditi dovoljno novca

Ja sam 36-godišnja žena i sa svojim sam partnerom otkad smo oboje imali 20 i zajedno studirali. Zatrudnjela sam nekoliko mjeseci nakon što smo se upoznali, tako da je sve krenulo dosta brzo. Htjeli smo ostati zajedno i imati dijete i uglavnom smo obavili dobar posao s odgojem. Sada imamo dvoje djece – napisala je jedna žena za Mirror.

U srednjim i kasnim 20-ima njihov je odnos ipak, kaže, bio loš,  vjerojatno zbog odgoja male djece i toga što su i sami bili mladi i pokušavali raditi i zaraditi dovoljno novca. Nosili su se s pritiskom na različite načine – on je puno izlazio s prijateljima i spavao s drugim ženama, a ona je postala jako ljuta i zatvorila se.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Nevjerojatno, riješili smo sve i stvari su sada bolje nego ikada. Djeca su nam dobro, a moj partner je sjajan tata i suprug. Međutim, iz nekog sam razloga u zadnje vrijeme ja jako ljuta zbog njegovog varanja tada i paranoična oko toga gdje ide i s kim je pa mu stalno provjeravam telefon, ali nisam našla ništa sumnjivo – nastavila je.

– Pa, možda se baš zato što su stvari dobre bojite da će nešto sve sabotirati. On je prije varao, zbog čega ste se sigurno osjećali vrlo uzrujano i nesigurno. Priznali ste da ste nekomunikativni, pa nemojte ponoviti tu pogrešku i recite svom partneru kako se sada osjećate. Objasnite da se brinete da bi se ista stvar mogla ponoviti i da se zbog toga osjećate nesigurno. Ako smatrate da niste od njega dobili odgovore koje ste tada željeli, otvorite raspravu i potaknite ga da bude iskren s vama. Zvuči kao da ste tada oboje bili pod velikim stresom, ali on je ipak odlučio prevariti i trebao bi preuzeti odgovornost za to. Ako vam partner nije dao nikakav razlog da budete sumnjičavi, onda također morate razmisliti o tome gdje ste i kako se osjećate prema sebi – odgovorila joj je Coleen Nolan.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:10 17.09.2022.

Oboje su isti nisu vjerni 🙂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije