Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratki vijek trajanja

Stručnjakinja šokirala mnoge: 'Grudnjaci mogu trajati najviše 30 dana, a onda se moraju - baciti!'

shutterstock
08.07.2022.
u 12:30

Iako to vrijedi za osobe koje imaju samo jedan grudnjak koji nose svaki dan, mnoge korisnike ova je informacija šokirala

Moda je iznimno svestrana i često se tumači kao sloboda izražavanja, no oko nekih se stvari mnoge žene mogu složiti, pa tako i oko toga da grudnjake nose malo duže nego što bi htjele priznati.

Stručnjakinja za grudnjake i TikTok korisnica Nicola Crook rasvijetlila je koliki je zapravo očekivani životni vijek naših grudnjaka, a njen je viralni video koji je do danas prikupio više od 500 tisuća pregleda mnoge ostavio u potpunoj nevjerici, prenosi Mirror.

Genijalan razlog da u perilicu rublja ubacite - crni papar!

1/6
@nicolacrookonline You may find the answer shocking as to how long a bra should last…How long do you keep your bras? #brafitting #bratok #braboutique #bras #brasandhoney #braschool #braschool #girltok #brasize #brafitstylist #styletips #howto #smallbusiness ♬ Juicy - Doja Cat

Naime, Nicola je podijelila video na TikToku u kojem je otkrila da bi se grudnjak trebao nositi samo 30 dana.

"Možda će vam biti šokantan odgovor o tome koliko bi grudnjak trebao trajati... Koliko dugo ga vi nosite?" pita ona uz objavu.

Podigavši ​​ružičasti grudnjak zadirkivala je uobičajenim odgovorima i zabludama o životnom vijeku grudnjaka.

"Tri mjeseca? Šest mjeseci? 12 mjeseci? Zapravo, točan odgovor je 30 dana! Naravno, ako imate samo jedan grudnjak i nosite ga svaki dan", pojasnila je.

Unatoč tome što je Nicola odala tajne o šokantnoj istini, nekoliko je ljudi u komentarima brzo napisalo da se s tim ne slažu, a mnogi su rekli da je novi grudnjak svaki mjesec jednostavno preskup. "Nemam dovoljno novca za to!", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Što!?!? NEEE!! To je nekako najgore jer ih žene trebaju, a dobri grudnjaci su tako skupi!"

Kuharica tvrdi da pogrešno čistimo dasku za rezanje: Ima trik za uklanjanje nečistoća i bakterija!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije