Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAVNI JADI

'Spavala sam sa svojim kolegom i njegovom djevojkom, a sada ne želim ostaviti dečka'

Getty Images
31.10.2019.
u 21:00

Izgleda kako je njezin dečko ipak ne zadovoljava potpuno.

- Nedavno sam imala fantastičan seks s kolegom i njegovom djevojkom, a zauzeta sam. I dalje želim biti sa svojim dečkom, ali ne osjećam krivicu jer sam željela eksperimentirati sa svojom seksualnošću- napisala je djevojka koja se za pomoć obratila Deidre, savjetnici portala The Sun.

Ispričala je kako su se upoznali kada su oboje imali 17 godina i sada su zajedno već pet godina. Tvrdi kako im je seksualni život jako dobar, ali bi voljela da su malo otvoreniji za seks u troje ili promjena partnera. 

- Nedavno sam mu to spomenula. a on se uzrujao. Upoznali smo se dok smo bili mladi i on je donedavno bio jedini muškarac s kojim sam spavala. Želim iskusiti više - nastavila je. 

Uspjela je u svojem naumu kada ju je kolega pozvao da se u krevetu pridruži njemu i njegovoj djevojci. Priliku nije odbila, a sada je muči to što njen kolega smatra da bi seks u troje trebao postati redovan.

- Imam veliku dilemu. Ne želim povrijediti svog dečka ili napustiti našu sjajnu vezu - niti ga želim povrijediti spavajući s drugim momcima ili čak djevojkama, ali ako to ne učinim imat ću veliku neispunjenu potrebu - dovršila je. 

- Je li to uistinu "duboka neispunjena potreba" koja proizlazi iz unutarnjeg napora ili su to radoznalost i strah od nestanka stvoreni društvenim medijima i internetskom pornografijom? - upitala ju je Deidre i nastavila kako je za stabilnu vezu važno da osoba ne bude sebična

Ljubavne savjete možete dobiti i od kumica na placu:

Ključne riječi

Komentara 1

NA
nasunis
07:10 01.11.2019.

Imas 23 godine. Tupa si, nadi balkanskog rodju, odi kod njega na selo i kreni uzivati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije