Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEAR DEIDRE

'Seksao sam se s rođakinjom svoje supruge. Ona je sad trudna, a ne znamo jesam li otac ja ili njen suprug'

Getty Images
29.10.2019.
u 18:24

Odlazak u teretanu nije bio tako nevin kako se na prvi pogled čini.

- Imao sam sjajan seks sa koketljivom rođakinjom svoje supruge. Dogodilo se samo jednom, ali ona je sada trudna i kaže kako bih ja mogao biti otac - započeo je svoju priču nesretni muškarac koji ima 37 godina i dvije godine mlađu suprugu. 

Sa svojom suprugom već ima troje divne djece koji su već u tinejdžerkoj dobi. Svakog četvrtka odlazi u teretanu u lokalni centar za razonodu gdje vježba. Ovoga puta, centar je bio zatvoren zbog poplave.

- Slučajno sam na parkiralištu vidio rođakinju svoje žene. Ona je zgodna žena istih godina kao i ja, a tamo je bila jer ide na pilates - nastavio je on u svojem pismu Deidre, savjetnici portala The Sun

Zaustavili su se i razgovorali nekoliko trenutaka, rekao joj je da mu je žao što su propustili svoje vježbanje. U šali je rekla kako su mu potrebni trbušnjaci da bi mogao bolje izgledati. 

- Rekla je da ako se vratimo kod nje da bi mi pokazala neke pilates poteze koje bih mogao napraviti sam, a koji bi me još više tonirali. Oboje smo znali o čemu ona zapravo govori. Bilo je pomalo rizično, ali imao sam sat vremena pauze pa smo otišli do njene kuće. Imali smo nevjerojatnu vježbu u krevetu - rekao je. 

Poslala mu je poruku u kojoj mu je rekla da očekuje dijete i da je njezin suprug oduševljen jer pretpotavlja da je njegovo.

- Ne znam što da radim. Mogao bih biti otac njezine bebe i čini se da je vrlo pogrešno šutjeti o tome - dovršio je.
Deidre je osudila njegovo ponašanje rekavši mu kako je bilo jako pogrešno to šro je bio s nekim dok nije bio slobodan.

- Možda ste djetetov otac, ali ako njezin suprug pretpostavlja da je njegovo, to može biti i istina. Zaboravite na sebe, moraste odlučiti što je najbolje za dijete - kazala je iskusna terapeutkinja. 

Ljubavne savjete ne morate tražiti kod Deidre. Mi smo ih pronašli kod kumica na placu:


 
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
07:52 30.10.2019.

Mašta radi svašta.

PR
predator57
18:47 29.10.2019.

No negdo bu tatek, a negdo bu tetec.

Avatar Idler 3
Idler 3
21:42 29.10.2019.

Pa kaj, ne zna nit njen suprug 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije