Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ima i važnijih stvari'

Skromna mladenka ispričala na čemu je sve uštedjela: 'Na svadbi ću umjesto torte imati krafne!'

Shuttershock
18.07.2022.
u 16:30

Vjenčani prsten sam kupila na stranici Etsy, a buket sam izradila, ispričala je.

Često se u razgovorima o svadbama spominju i sulude cifre koje su budući mladenci i njihova rodbina spremni platiti za nezaboravno vjenčanje, no razumljivo je da će mnogi ipak pokušati proći što jeftinije.

Jedna od takvih je i Amerikanka Sian Taylor koja je na TikToku podijelila svoje savjete o uštedama za svadbu, objasnivši kako 'nipošto za taj dan ne planira mnogo potrošiti jer je to bacanje novca'. 

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

Ne treba, rekla je, skupocjenu vjenčanicu ni prsten, a na svadbi neće imati ni tortu ni "bezveznu" knjigu gostiju.

- Umjesto torte ćemo imati krafne! - podijelila je.

Sama je, kaže u svom TikTok videu, od umjetnog cvijeća izradila svoj buket, a isto će joj poslužiti i za ukrašavanje vela.

- Vjenčani prsten sam kupila na stranici Etsy - ispričala je, a da uštedi nešto novca sama radi gotovo sve što joj treba.

Zato su ona i zaručnik odlučili i da će im svadba; umjesto u subotu što je najčešća i najskuplja opcija; biti usred tjedna, a premda su mnogi pohvalili njen entuzijazam, mnogi su u komentarima na njen video otvoreno izrazili svoje neodobravanje.

- 'Trolovi' mi pišu grozne stvari - priznaje, no s tim se puno ne zamara i veseli se svom velikom danu.

@sian.taylor_ DIY wedding how to stay organised 🤩#wedtok #wedding #weddingprep #weddingvibes #weddingplanning #weddingtiktok #marriage ♬ original sound - Sian Taylor

- Gosti na svadbu dolaze jer vole ljude koji se žene, ne zbog torte! - napisala je ona TikTok pratiteljicama koje su je, kaže, napale samo zato što ne želi imati knjigu gostiju.

."To je moje vjenčanje, ne vaše. Nikada nisam rekla da vaše ideje nisu dobre, već samo da ja ne želim raskošnu svadbu jer su mi neke druge stvari važnije"

Knjiga gostiju je, smatra ona, bespotrebno bacanje novaca, osobito ako je personalizirana; i ne treba joj da bi znala tko joj dolazi na vjenčanje.

- Pa ja sam ih pozvala, ne trebam knjigu da mi to kaže! - dodala je sarkastično, a prenio The Sun.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije