Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte

Riješite se neugodnih mirisa u kući potpuno prirodno uz samo dva proizvoda

shutterstock
11.09.2020.
u 07:00

Napravite svoj osvježivač zraka od stvari koje već imate kod kuće.

Često provjetravanje prostorija važno je za čisti i mirišljavi zrak u kući, ali pomoći može i osvježivač zraka koji napravite sami od samo dva proizvoda - riže i esencijalnog ulja. Jedna majka na svom TikTok profilu objavila je video u kojem objašnjava kako ona osvježi zrak u svojoj kući te ostavi ugodan miris uz te dvije stvari.

@mama_mila_

Try this one out for your shoe closet ✨ ##cleaninghacks ##chemicalfree ##hometips ##learnontiktok ##cleaningtiktok

♬ Sunset Lover - Petit Biscuit

Sve što vam je potrebno je jedna staklenka, u koju ćete staviti jednu šalicu riže te nekoliko kapi esencijalnog ulja po vašoj želji. Zatim lagano pomiješajte sastojke u staklenci te je stavite na policu u svojoj kući. Riža prirodno deodorira kuću, dok esencijalno ulje ostavlja ugodan miris te traje oko šest mjeseci.

Mnogi su ostali oduševljeni njezinim jednostavnim trikom. - Odlično! Hvala ti na dijeljenju - komentirala je jedna korisnica. - Svakako ću ovo probati. Sjajna ideja - otkrila je druga korisnica.

Zbog koronavirusa jedemo manje čokolade i više kupujemo domaće kekse i vafle:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije