Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kupio joj je i kuću

Nakon 15 godina braka saznala da suprug ima još jednu ženu i troje djece

shutterstock
28.02.2020.
u 20:00

Ništa nije negirao kada sam ga napala. Čvrsto vjerujem da su muškarci zlo i da im je mjesto u paklu.

Rita je žena koja se vodila stavom da treba biti samostalna i neovisna o suprugu, a čak je bila i ponosna na činjenicu da ona i njezin suprug Terry s kojim je 15 godina i ima četvero djece, imaju svatko svoj život, prenosi kidspot.com.au.

Sve se promijenilo kada je na Badnjak saznala da Terry već godinama živi dvostruki život, tada je shvatila da je ideja o samostalnim životima jedna velika greška. "Žena za koju sam mislila da mu je tajnica bila je njegova supruga", napisala je u jednoj grupi na Facebooku. "Njegovi roditelji i obitelj su znali sve o ovome, ja nisam, bila sam u sjeni godinama."

Kumice s placa otkrivaju ljubavne savjete:

Prije sedam godina Terry je prvi put spomenuo da je zaposlio tajnicu Tinu. Nekoliko godina kasnije rekao je Riti da je pozvan na Tinino vjenčanje s kolegom s posla. Rita ju nije upoznala sve dok joj nije nosila poklon za blizance. Kada ju je pitala gdje joj je suprug, Tina je rekla da je na putu. U prosincu prošle godine Tina je rodila još jedno dijete u privatnoj bolnici, ali nije znala da je Ritina sestra taman počela raditi ondje. "Moja sestra je svemu svjedočila i otkrila mi istinu. Vjenčanje na koje je on navodno bio pozvan bilo je njegovo i Tinino, a blizancima i bebi koju je tek rodila upravo on je otac. Čak i kuća u kojoj sam ju posjetila bila je njegov poklon njoj."

"Ništa nije negirao kada sam ga napala. Čvrsto vjerujem da su muškarci zlo i da im je mjesto u paklu."

Bez obzira na ljutnju, Rita nije znala što da napravi. "Još uvijek sam u šoku i sve mi je kao san. Pitala sam ga što sam napravila da me ovako kažnjava, a on je odgovorio da nije moja krivica. Otkada je istina izašla na vidjelo, psihički sam jako loše. Što da radim?"

Nakon njezine objave komentari su počeli jako brzo stizati. "Lagao te on i cijela njegova obitelj. Odseli se i nabavi psa. Ostani bliska sa svojom obitelji koji su imali hrabrosti reći ti istinu", rekla je jedna žena.

"Kako netko koga volite, s kim imate djecu i brak, može napraviti ovako nešto? Užasno!", kaže druga.

"Nađi nekog savjetnika, uzmi odmor od posla i koncentriraj se na sebe."

"Angažiraj dobrog odvjetnika i uzmi mužu sve što ima, čak i tu kuću koju je njoj kupio. Za takve kao što je on i njegova žena ima mjesta u paklu." Puno ljudi složilo se s time da Rita treba tužiti Terrya i uzeti mu sve što može, a i tvrde da ima dobre šanse jer je bio u braku s dvije osobe istovremeno.

Nakon bezbroj komentara da ga treba ostaviti pojavila su se i dva komentara koja ne podržavaju njezin odlazak jer tvrde da djeca trebaju i oca i majku. "Mislim da bi trebala ostati s njim i probati izgladiti situaciju."

Ključne riječi

Komentara 5

RO
RogaBabaroga
14:46 29.02.2020.

dobro a kak je dobil papire da se drugi put ozeni?! i to u istom gradu, kakav je to maticni urd! il je prica laz?

IM
Immanuell
07:28 29.02.2020.

Kakva to mora biti životna energija da možeš voditi takav život........ To je doslovno svakodnevni triatlon....... Naravno da ne podržavam, to je valjda najteži oblik prevare, ali priroda je liku dala sve. Svaka čast na genima, mentalnoj i fizičkoj kpndiciji. Rijetki to mogu.

DU
Deleted user
20:42 28.02.2020.

da je valjala, ne bi tražio drugu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije