Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretniji su no ikada

Varao ju je s tri žene, a ona tvrdi: 'Oprost je bio najbolja odluka koju sam mogla donijeti'

Privatna arhiva
24.01.2020.
u 12:59

Majka osmero djece oprostila je svom partneru varanje s čak tri žene, i to dok je bila u šestom mjesecu trudnoće

Valencia Cy (39) iz Londona bila je uvjerena da je pronašla pravog kad joj je Jino Muzongo (39) poslao poruku na Facebooku i pitao može li je odvesti na spoj. Iako se bojala da će ponovno biti povrijeđena, otišla je na spoj i odmah se zaljubila. Stvari su se brzo odvijale, a to potvrđuje i činjenica da su se odmah upoznali i s djecom iz prošlih veza, piše Daily Mail.

Foto: zvonimir ferina

Počeli su zajedno živjeti, a Valencia je ubrzo pronašla poruke drugih žena u njegovu mobitelu i napala ga. Jino se branio tvrdeći da su poruke od njegove bivše djevojke koja ga ne ostavlja na miru, a ona mu je oprostila i povjerovala. Njegovo ponašanje ipak se nije popravilo – počeo je izlaziti, kasno dolaziti kući, ponekad čak i s tragovima ruža na majici. Valencia, koja ima šestero djece iz prošle veze, nije potezala to pitanje sve do 2015. godine kada je bila trudna šest mjeseci s njihovim prvim djetetom, a Jino je odlučio sve priznati jer kaže da se više nije mogao nositi s grižnjom savjesti. Varao ju je s čak tri žene!

"Zajedno smo prošli puno toga i nije mi bilo lako oprostiti, ali to je najbolja odluka koju sam mogla donijeti i sretniji smo nego ikad. Prvi put sam posumnjala da me Jino vara  kada sam pronašla poruke druge žene u mobitelu, ali on je imao izgovore. Znala sam da laže, ali nisam imala dokaze. Odličan je partner i otac, pa sam odlučila oprostiti. Kada mi je sve priznao, vidjela sam tugu i nervozu u njegovim očima i znala sam da će se stvari promijeniti. Bila sam u pravu."

Foto: zvonimir ferina

Par se oženio dvije godine nakon burnog razdoblja, a zajedno imaju 11-ero djece. Jino kaže kako se duboko kaje zbog svega što je napravio, ali tvrdi da je to posljedica njegova slomljenog i prevarenog srca iz prošlih veza. Htio se osvetiti svim ženama koje su ga povrijedile, ali sada je svjestan da Valencia to nije zaslužila.

Upoznali su se još 2010. preko prijatelja, a u prosincu 2012. na Valencijin rođendan Jino joj je poslao poruku na Facebooku. Rekla je kako se osjeća usamljeno, a on ju je pozvao van da proslave njezin 32. rođendan. Vidjeli su se i idućeg dana na večeri i odmah osjetili obostranu kemiju. Jino je imao troje djece, a Valencia šestero iz prijašnjih veza pa su imali puno zajedničkih tema.

Foto: zvonimir ferina

Jino je bio vozač kamiona, pa je uvijek mogao izmisliti razlog zašto ga nema. Puno se dopisivao, vodio tihe razgovore i nosio mobitel uvijek uz sebe. Iako je Valencia sumnjala u njegovu odanost kaže kako je seksualni život i njihov odnos općenito bio izvrstan, pa je nekako uvijek mislila da samo umišlja.

Brak je postao sve čvršći, zajedno imaju djecu, a Valencia je sada postala i life coach kako bi savjetovala parove kako prebroditi prevaru na temelju svojeg iskustva.

Kumice s placa otkrile su ljubavne savjete u videu:

Ključne riječi

Komentara 2

RM
ruzica_mario
13:46 24.01.2020.

ovo da nije tuzno,bilo bi smijesno

PO
POBROZDS
01:50 01.02.2020.

crn@cka posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije