Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu se složili s njim

Muškarac odbio trudnici prepustiti mjesto, a razlog šokirao mnoge: 'Je li on normalan?!'

shutterstock
07.04.2022.
u 16:30

Rekla mu je da je umorna i zamolila da pomakne ruku kako bi mogla sjesti, ali on je odbio rekavši da "njena trudnoća nije njegov problem."

Jednu je umornu trudnicu vlastiti suprug osudio je zbog "neprimjerenog" načina na koji se ponijela s muškarcem koji je odbio ustupiti mjesto u autobusu. U objavi na Redditu žena, koja je u osmom mjesecu trudnoće, objasnila je da svakodnevno na posao ide javnim prijevozom, najčešće autobusom. Često su, kaže, u to vrijeme sva mjesta u autobusu zauzeta, ali joj ljudi obično sami prepuste svoja mjesta.

Nedavno je, priča, ušla i odmah ugledala prazno mjesto. "Krenula sam sjesti, ali je pokraj sjedio muškarac u odijelu, s rukom na praznom sjedalu. Zamolila sam ga da makne ruku kako bih mogla sjesti, ali on je rekao da je mjesto zauzeto", napisala je u objavi koju je prenio Mirror.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

Kad ga je pitala kako je mjesto zauzeto, on joj je rekao da odmara svoju ruku. Rekla mu je da je umorna i ponovno zamolila da pomakne ruku kako bi mogla sjesti, ali on je ponovno odbio i rekao joj da "njezina trudnoća nije njegov problem."

"Tad mi je bilo već dosta, leđa su me ubijala pa sam mu jednostavno sjela na ruku!"

Muškarac se tada prestrašio i pokušao brzo maknuti ruku, vičući na nju da je nepristojna. 

"Krenula sam se svađati s njim, ali onda je on odustao i komentirao da mi je postupak neprimjeren i bez poštovanja. Svi su gledali u mene, ali ja sam samo sjedila i pomalo osjećala sram", objasnila je. Kada je stigla kući, ispričala je svom suprugu što se dogodilo, a on joj je rekao da se "doista ponijela neprimjereno"

"Kaže mi da sam se pogriješila i da je to bilo potpuno neprikladno, unatoč tome što sam rekla da sam umorna od stajanja i da stvarno moram sjesti", zaključila je.

Korisnici Reddita brzo su je uvjerili da uopće nije pogriješila i mnogima je to bilo prilično smiješno, a jedna je osoba rekla: "Ne mogu vjerovati da si ukrala mjesto njegovoj jedinoj ljubavnici!"

"Nisam trudna i učinila bih isto. Što, dovraga on misli; da može uskratit osobi mjesto za koje je platila?", dodala je druga korisnica.

Ove bebice redovito idu na terapiju glazbom koja im pomaže za vrijeme liječenja od različitih bolesti ❤

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije