Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Mama je upoznala muškarca putem interneta i zaljubila se, a ja se bojim da će je samo prevariti'

Shuttershock
25.04.2021.
u 21:22

Pokušava me predstaviti kad se s njim čuje preko FaceTime-a, ali ja kažem da radim domaću zadaću ili baš izlazim, rekla je 16-godišnjakinja

Imam 16 godina i živim samo s mamom, a ovaj mi je Uskrs rekla da je online upoznala super muškarca koji živi u SAD-u, napisala je jedna djevojčica u anonimnom pismu terapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre. 

Do tad nije, dodaje, ni znala da joj mama s nekim muškarcem komunicira, iako su prije jedna drugoj sve govorile.

- On navodno ima 40, a moja mama ima 38 godina - kaže, a mama već planira kako će 'sve biti super kad se on iz SAD-a doseli u Veliku Britaniju gdje njih dvije žive.

Nedavno je, priča 16-godišnjakinja, čitala o ljudima koji se online pretvaraju da su netko drugi, pa se sada boji da se nešto slično ne dogodi i njenoj mami.

'Kako sam upoznala vašeg oca': Nastavak popularne serije, ali iz ženske perspektive

1/7

- Ona me njemu pokušava predstaviti kad god se čuju preko FaceTime-a, ali ja kažem da radim domaću zadaću ili da baš izlazim - kaže djevojčica, a kako ju je mama zamolila da nikom ne spominje njenu simpatiju, čini joj se kako nema s kim razgovarati o svemu što ju muči.

- Imaj na umu da ćeš možda i sama uskoro poželjeti napustiti dom i otići, na primjer na sveučilište, negdje dalje od mame - rekla joj je Deidre i pitala je 'ne bi li tad radije da tada zna da mama nije sama...'

Savjetovala joj je i da pronađe neki dobar trenutak da s mamom popriča o svojim osjećajima i strahu od prevare.

- Predloži joj i da pogleda stranicu getsafeonline.org koja je odličan izvor informacija o svim aspektima sigurnosti online, uključujući i ljubavne prijevare - kaže Deidre, a možda ipak ispadne da je tip s kojim se njena mama čuje skroz u redu...

- Mogao bi ti se na kraju i svidjeti! - rekla je terapeutkinja.

Tijekom pandemije pronašla je hobi: Na nokte crta najpoznatija umjetnička djela!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
16:57 26.04.2021.

Mama ce to ubrzo vidjet jer pola tih ljudi koji traze ljubav preko neta su cudne osobe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije