Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvoumi se

'Započeo sam aferu s kolegom s posla, ali kako da to kažem svojoj djevojci?'

shutterstock
21.04.2021.
u 21:32

Zajedno su osam godina, a prije pet godina je upoznao svog sadašnjeg ljubavnika.

- Započeo sam aferu s kolegom s posla i nisam znao da sam homoseksualac dok nisam upoznao njega. Iako imam djevojku, sada znam da želim biti s njim - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Zajedno su osam godina, a prije pet godina je upoznao svog sadašnjeg ljubavnika. Iako su često izlazili zajedno kao parovi, jer je i on imao djevojku, nisu mogli zanijekati privlačnost koju su osjećali međusobno.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

- Niti jedan od nas prije nije imalo homoseksualnu vezu, ali seks je bio tako nevjerojatan, mučim se razmišljati o bilo čemu drugom. Ne želimo naštetiti svojim partnerima, ali kako im možemo reći da su naše veze gotove i da bismo željeli živjeti sretno kao homoseksualni par? - pitao je stručnjakinju. 

- Naša je seksualnost rijetko crno-bijela. Neke od nas ponekad privlači vlastiti spol, ali to ne opravdava varanje. Najbolje je staviti svoju aferu na čekanje kako biste oboje mogli riješiti svoje trenutne veze, to barem dugujete svojim partnerima. Dajte jedni drugima vremena i prostora za rješavanje tih problema - odgovorila mu je Deidre.

Znate li kada treba baciti proizvode za šminkanje?

Komentara 2

MO
montello
16:52 22.04.2021.

No comment

DU
Deleted user
08:39 22.04.2021.

pusti ženu za muške koji vole žene, a ti idi sa svojim dečkom... i kakav je to savjet "dajte si vremena", e u ovome brzom svijetu vrijeme je predragocjeno i nepovratno i stvarno bi sebično bilo nekome/nekoj "izsisavat" vrijeme na nešto što nema budućnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije