Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako su divni!

Ljubav ne poznaje godine: On ima 100, a ona skoro 103 godine i upravo su se vjenčali!

Kingston Residence of Sylvania
05.07.2019.
u 14:09

Mladenci John i Phyllis Cook zajedno imaju više od 200 godina, a vjenčali su se u domu za starije u Ohiou.

John je veteran iz Drugog svjetskog rata i upravo je navršio 100 godina, a Phyllis će 103. rođendan proslaviti za nešto više od mjesec dana. Njihovu priču prenio je CNN.

Foto: CNN/Screenshot

John i Phyllis prije vjenčanja hodali su oko godinu dana.
- Iskreno, zaljubili smo se jedno u drugo. Znam da mislite da to nije moguće kod nekoga u našim godinama, ali zaljubili smo se - rekla je Phyllis u izjavi za medije koji su došli snimiti njihovo vjenčanje.

John kaže kako se slažu u svemu, te da su se zbližili uživajući u međusobnom društvu. 

Foto: CNN/Screenshot

Inače, oboje su u životu već izgubili po dvoje supružnika i danas su sretni što su pronašli i 'treću sreću'. Po cijeli dan uživaju, sunčaju se, zajedno ručaju, voze se po hodnicima doma za starije i dvorištem na skuterima za lakše kretanje. 
- Zadržali smo oba apartmana koja ovdje imamo, tako da je on i dalje na katu iznad, a ja sam dolje - kaže Phyllis, objašnjavajući kako su odlučili jedan drugome ipak dati prostora za samoću. 

Naše kumice s Trešnjevačkog placa otkrile su koja je tajna vječne ljubavi:

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar strtg
strtg
14:53 05.07.2019.

za takve gluposti vam nije potrebno izvlaciti primjere iz ohia,imamo mi "nase" metuzaleme koji se zene u stotim kao recimo koljaca manolica jozu.

Avatar Olujni
Olujni
17:36 05.07.2019.

Sifra: Zivot je pred njima!

RO
ronyday
16:44 05.07.2019.

I udbaš manolić je oženio 40 godina mlađu dugaricu koja će nakon njega još 40 godina vući njegovu udbašku mirovinu. Narvno sve iz ljubavi, naročito kad se svrne pogled na mladoženju,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije