Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakvo prijateljstvo

Zlatne djevojke postoje i u stvarnom životu: Sedam Kineskinja je kupilo kuću u kojoj će ostariti

YouTube
05.07.2019.
u 19:31

Sedam Kineskinja kupile su rezidenciju u kojoj će uživati u mirovini i na kraju umrijeti zajedno

Zlatne djevojke, serija o tri simpatične starice koje žive zajedno i uživaju, više nije samo omiljena televizijska serija. Naime, sedam Kineskinja odlučilo je kupiti kuću u kojoj planiraju živjeti zajedno, piše New York Post.

Sve je krenulo 2008. godine kao šala, a 11 godina kasnije postala je i stvarnost. Znaju se već 20 godina i zajednička starost im je zvučala kao logičan pothvat. Kažu kako su toliko bliske da se nekada osjećaju kao da su u rodu. 

Foto: YouTube

Kuća se nalazi u predgrađu grada Guangzhoua, glavnog grada kineske pokrajine Guangdong. Na početku je to bila obična kuća bez fasade, a cure su od nje napravili pravu vilu s nekoliko staklenih blokova. Unutra se nalazi i poseban dio za ispijanje čaja, kao i velika kuhinja i blagavaona. Imaju i vanjski bazen i lijepi paviljon za ispijanje čaja na livadi ispred kao i mjesto za roštilj, a sav namještaj je iz Indije i Maroka. Oko kuće se nalazi polje riže i šuma.

Foto: YouTube

"Vjerojatno ćemo kuhati zajedno, imati roštilj u vrtu, pjevati i skupljati hranu iz sela. Šalimo se kako bi svaka od nas trebala naučiti neku vještinu tako da nam ne bude dosadno. Neke mogu znati kuhati, neke kinesku medicinu, neke svirati instrumente, a neke saditi povrće", rekle su prijateljice.

Foto: YouTube

Ključne riječi

Komentara 2

DI
Diesel
10:39 05.07.2019.

Nemam nista protiv, ali me iznenadjuje sirov bjeg od mukarca.

DR
Drmiha
13:15 05.07.2019.

Neznam što je tu posebno da bi se o tome pisalo?! Pa i u mojoj kući sada živi 6 osoba i mi isto planiramo ostariti u toj kući, a što će život još da donese to nitko nezna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije