Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivne fotografije

Koronavirus nije ju spriječio da s djedom podijeli sretne vijesti: 'Dodirnuli smo se samo preko stakla'

Facebook
18.03.2020.
u 14:30

Virus koji se širi svijetom neke ljude nije spriječio da dijele sretne trenutke.

Fotografije od kojih će se mnogi rastopiti pokazuju trenutak kada djevojka, koja se upravo zaručila, želi podijeliti tu vijest sa svojim djedom koji je trenutno u samoizolaciji u staračkom domu u ustanovi "Premier Living and Rehab Center" u Lake Waccamawu u Sjevernoj Karolini u SAD-u, prenosi LADBible.com.

Carly Boyd (22) rekla je 'da' svojem partneru ovog vikenda kada su se zaručili, a osim s prijateljima i obitelji tu informaciju željela je podijeliti i s djedom koji je trenutno u staračkom domu, a posjete ne prima zbog opasnosti od koronavirusa.

Foto: Facebook/RTL

Nije mogla izdržati, pa je došla do prozora njegove sobe: "Stvarno sam mu željela reći sretne vijesti, ali zbog demencije nema pristup telefonu."

Carly kaže kako je osoblje došlo na ideju da mu novost kaže preko prozora. Jedna zaposlenica sve je zabilježila mobitelom.

"Koronavirus nije spriječio djeda i unuku da podijele sretne trenutke." stoji u opisu fotografija koje su postale viralne i prikupile jako puno komentara podrške. "Bilo je jako posebno... Ne mogu opisati. Plače mi se. Žao mi je što sam samo mogla dodirnuti staklo. Rekla sam mu da ga volim, a on je uzvratio i rekao kako se nada da ćemo se uskoro vidjeti normalno."

Kako pravilno oprati ruke pogledajte u videu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije