Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska kreacija

Predsjednica je u Beogradu zablistala u haljini naše poznate dizajnerice

24.06.2017.
u 18:41

Ružičasta midi haljina klasičnog kroja s multifunkcionalnim rukavima, u kojoj je predsjednica zablistala u Beogradu, nije mogla proći nezapaženo

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nastavila je trend koji je uvela odmah na početku  svog mandata da se na svim važnim događanjima pojavljuje u hrvatskom dizajnu, što je dodatna promocija naše modne industrije, ali i domaćeg gospodarstva općenito. 

Tako je za inauguraciju srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića još jednom posegnula za kreacijom Aleksandre Dojčinović, čija pročišćena estetika i klasični krojevi u modernoj izvedbi savršeno odgovaraju često strogim protokolarnim zahtjevima predsjedničkih dužnosti.

Ružičasta midi haljina klasičnog kroja s multifunkcionalnim rukavima, u kojoj je predsjednica zablistala u Beogradu, nije mogla proći nezapaženo, a pohvale su stizale sa svih strana, što je osobito obradovalo i samu dizajnericu, koja se u posljednje vrijeme prometnula u predsjedničin prvi modni izbor.

– Svaka suradnja s predsjednicom, uz to što mi je iznimna čast odijevati ju, me iznimno veseli, jer je riječ o lijepoj ženi istančanog stila kojoj moje haljine izvrsno pristaju. Vrlo je ugodna sugovornica i zapravo se jako brzo dogovorimo, a tako je bilo i kada smo razgovarali o haljini za inauguraciju srbijanskog predsjednika. S obzirom da je bila riječ o jednom od najvažnijih političkih događaja u regiji htjeli smo da kreacija bude decentna, monokromatska, klasična, a neobični rukavi i nešto intenzivnija boja doprinijeli su upečatljivosti – pojasnila je dizajnerica.

Komentara 20

VO
volimZagreb11
08:31 25.06.2017.

Strasno kako smo jalan narod.Zena je lijepa, pametna,sposobna ali ne, mi to ne oprastamo.

DU
Deleted user
00:29 25.06.2017.

Spuštajnerica a ne dizajnerica.

SL
slovenc007
21:47 24.06.2017.

Jest se obukla. Protokol nalaže tamno a ona pink!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije