Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni spektakl

Svi su htjeli na reviju A. Dojčinović! Pogledajte što su odjenule poznate Hrvatice

Brojni poznati na reviji Aleksandre Dojčinović
Goran Stanzl/PIXSELL
17.05.2017.
u 11:55

Bio je to pravi spektakl kakav još nisu doživjeli brojni ljubitelji mode i uzvanici, a koje je dizajnerica odlučila poslati na putovanje. I to Lei Lou expressom, vlakom Hrvatskih željeznica

Sinoćnja revija Aleksandre Dojčinović bila je mnogo više od modne revije. 

Bio je to pravi spektakl kakav još nisu doživjeli brojni ljubitelji mode i uzvanici, a koje je dizajnerica odlučila poslati na putovanje. I to Lei Lou expressom, vlakom Hrvatskih željeznica koji je krenuo sa stanice Zapadnog kolodvora na put do Glavnog kolodvora gdje je jedan peron pretvoren u modnu pistu samo za ovu prigodu. Dojčinović je htjela na ovaj način upozoriti na probleme s kojima se u novijoj povijesti suočava željeznički promet u Hrvatskoj, a bilo je to i Aleksandrino osobno, sasvim životno putovanje, budući da je to njoj, prema vlastitom priznanju, bilo prvo putovanje Hrvatskim željeznicama u životu.

Na tom putu pridružili su joj se brojni uzvanici, među kojima su bili predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, Ana Stojić Deban, Sandra Perković, Severina Kojić, Branka Krstulović, Iva Balaban, Andrea i Hrvoje Čermak, Sanja Doležal, Lejla Filipović, Antonija Stupar-Jurkin, Ivona Čulo, Marija Borić, Judita Franković, Petra Kurtela, Ante Vrban, Nikolina Pišek, Maja Šuput, Tihana Harapin Zalepugin, Ana Čagalj, Korana Gvozdić, Mirna Maras, Monika Kravić, Mila Elegović, Ivana Ergić, Kristina Krepela, Iris Androšević Pinjuh, Mauro Massarotto, Nenad Sovilj...

Brojni poznati na reviji Aleksandre Dojčinović
1/30

 

Posebnu pozornost prisutnih plijenila je Kolinda Grabar-Kitarović koja je reviju pratila odjevena upravo u "proljetnu" haljinu slavne dizajnerice. Svoj "look" Grabar-Kitarović upotpunila je salonkama žute boje. 

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Predstavljena je kolekcija za nadolazeću jesen i zimu, Aleksandrina najsuvremenije kolekcija do sada. Večernji dio kolekcije čine i Gatsby plesne haljinice inspirirane charlestonom i ludim dvadesetim godinama prošlog stoljeća, kakvu je sinoć nosila i pjevačica Maja Šuput.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ali i dugačke, glamurozne toalete za najposebnije životne trenutke, a upravo jednu takvu odjenula je i Severina.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Još fotografija pogledajte u galeriji. 

Brojni poznati na reviji Aleksandre Dojčinović
1/18

Aleksandra se ovaj put nešto više poigrala dužinama, pa haljine variraju od mini do maksi, a dojmu pridonosi i asimetrija kojom je dobila na voluminoznosti i slojevitosti. Novi moment i jedan od najposebnijih od ukupno sedamnaest izlaza modela svakako je Lei Lou karirano odijelo, čiji maskulinizirani chic razbija pojas stisnut visoko na struku, a hlače se pojavljuju u još dvije varijante, od brokata s odgovarajućim kaputom u bordo boji te u kombinaciji s metaliziranim korzetom i kaputom u boji senfa. Raskošne bunde od najfinijeg umjetnog krzna u zimskim, zagasitim bojama dima, petroleja i vina već sada najavljuju nikad atraktivniju zimu.

Komentara 1

RZ
Rob Zidovi
13:59 17.05.2017.

Glume kao neke zvijede Hollywooda... A nisu tim istim zvijezdama ni do koljena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije