Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Kakve fotke najbolje prolaze na stranicama za upoznavanje: O svemu odlučuje jedan detalj

shutterstock
11.06.2020.
u 17:45

Svatko ima svoje preferncije kada biraju mogućeg partnera, ali određen način smijanja bolje prolazi kod žena i muškaraca.

Tijekom zadnjih nekoliko godina, pronalazak i upoznavanje partnera "proširio" se i na internet te online stranice za spojeve. Iako većina ljudi voli upoznati ljude u stvarnom životu, sve više parova upozna se online. Stručnjaci za veze i odnose savjetuju da je najbolji način za upoznavanje partnera online da imate dobru i privlačnu fotografiju. Vaš osmijeh je taj koji bi mogao utjecati na to hoćete li upoznati nekoga ili će vas mogući partneri "preskakati", prenosi Your Tango.

Pogledajte viralni trend koje su pokrenule majke kako bi testirale svoju djecu:

Istraživanje jedne online stranice za spojeve gledalo je količinu uspjeha u odlasku na spojeva s obzirom na profilne fotografije koje su samci imali. Rezultati istraživanja pokazali su koje su fotografije prikupile najviše pažnje i popularnosti te koje nisu bile zanimljive muškarcima. Među fotografijama postojao je očiti trend i vidjelo se da svatko ima svoje preferencije, ali ono što je privlačno ženama, nije muškarcima i obrnuto.

Prema ovom istraživanju, ovo su četiri načina fotografiranja na online stranicama za spojeve, a evo i koliko su privlačne:

Naginjanje glave dok se smijemo

Ovakve fotografije kod ispitanika prošle su jako dobro, kada se radilo o ženama. Oko 71 posto fotografija gdje žene naginju glavu tijekom smijanja bile su najviše lajkane te najpopularnije. S druge strane, kod muškaraca puno je privlačnije kada ostave glavnu ravno. Samo 26 posto najviše lajkanih fotografija muškaraca bilo je s nagnutom glavom.

Smijanje pokazujući zube

Muškarci i žene imali su dobre rezultate s fotografijama na kojima su pokazali zube tijekom smijanja. Od svih fotografija, 50 posto najviše lajkanih bile su one gdje su osobe imale široke osmijehe. Oko 79 posto muškaraca vole ovakve fotografije, dok 58 posto žena voli kada muškarci pokazuju zube tijekom smijanja. 

Blagi i pomalo zlobni smiješak

Dok su muškarci prošli dobro s fotografijama na kojim pokazuju zube, fotografije sa zatvorenim smiješkom prošle su im jako loše. Samo 5 posto najviše lajkanih fotografija bilo je s ovim smiješkom, što znači da je ženama privlačnije kada su muškarci sretniji. S druge strane, žene su uspjele ovim smiješkom osvojiti muškarce te je 24 posto najviše lajkanih slika bilo takvih. 

Bez osmijeha

Samo dva posto žena koje se nisu smijale na fotografijama privukle su muškarce, dok kod žena nijedan muškarac bez osmijeha nije privukao njihovu pažnju.

Upoznajte baku čija fotografija je obišla gotovo čitavu Hrvatsku:

Komentara 1

AD
adminidiotbroj1
18:06 11.06.2020.

takujinu.dobrim kolima.racunu i nesmi zivit sa mamom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije