Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serija nastupa Hrvatske turističke zajednice na međunarodnim sajmovima u punom jeku

Hrvatski turizam predstavlja se u Milanu i Münchenu

turiz-test
Arhivska fotografija
16.02.2010.
u 13:48

Nastupi u Njemačkoj Italiji promidžbeno su od velikog značaja; njemački su turisti prvi po brojnosti gosti na hrvatskom Jadranu, a Talijani su tradicionalno na drugom mjestu.

Hrvatski turizam od sutra se predstavlja na dva značajna turistička sajma; BIT-u u Milanu i FREE u Münchenu. Hrvatska turistička zajednica nastupom na sajmu u Milanu započinje s promidžbenim aktivnostima na talijanskom tržištu koje će se nastaviti kroz poslovne radionice te prezentacije tijekom ožujka. Na BIT-u je, pak ,podignut štand od 140 četvornih metara, a osim opće i nautičke ponude predstavljaju se i suizlagači Arenaturist, HGK - sektor nautike, riječka Jadrolinija, kamp Straško, turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, Ličko-senjske županije i Zagreba itd. U milanskom hotelu Principe di Savoia održat će se tradicionalni susret s urednicima talijanskih medija.

Sajam u Münchenu, pak, nastavak je uspješnih prezentacija Hrvatske u Hamburgu te na specijaliziranom sajmu kampiranja u Stuttgartu, a važan je jer iz Bavarske dolazi oko 40 posto njemačkih gostiju. U Münchenu HTZ, inače, nastupa na štandu od 250 četvornih metara. Suizlagači su turističke zajednice Šibensko-kninske županije, Ličko-senjske, Karlovačke, Rakovice, Cresa i Cresanke, Raba, otoka Krka, Malog Lošinja, Fažane, Zagreba, kampovi Bi Village, Straško, Šimuni-Pag, Ilirija Biograd, ID riva tours... Nijemci su, inače, prvi po brojnosti hrvatski gosti, a Talijani su tradicionalno na drugom mjestu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije