Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Elin Woods posjeduje slike na kojima je njezin suprug Tiger s drugom

Tiger Woods
Reuters
02.01.2010.
u 15:42

Najveći sportski razvod nakon Jordanova sasvim sigurno se nazire. Iako bi Elin najradije obitelj zadržala na okupu, Tigerove afere teško podnosi, a snimka je kap koja je prelila čašu.

Tko na dvije stolice sjedi... poslovica je koju ovih dana i te kako osjeća golfer Tiger Woods. Aferama s njegovim preljubima nema kraja, a posljednja u nizu su snimke kojih se navodno dočepala i njegova žena Elin. Nasmijan i s ljubavnicom u zagrljaju, snimka je to s nadzornih kamera koja bi ga mogla stajati svega. Fotografije pokazuju Tigera kako grli visoku i atraktivnu ženu u suknji i čizmama. Par se zagrljen iz zgrade uputio na parkiralište i odvezao u crnom terencu. Stare su tek nekoliko dana.

 The National Enquirer prenosi da bi upravo zbog njih iz brakorazvodne parnice Tiger mogao izaći poput crkvenog miša, a lako moguće da ostane i bez skrbništva nad djecom. 

Tiger je priznao da je imao više od deset ljubavnica dok je bio u braku s Elin Nordegren, a sada pred nju treba doći podvijena repa i nagovoriti je da ne koristi snimke. Elin je otišla sa sestrom na skijanje. U francuskom se Chamonixu namjerava opustiti i razmisliti o koracima koje će poduzeti prema nestašnom mužu. Odsjela je u apartmanu koji stoji pet tisuća funti dnevno, a The Sun tvrdi da ne štedi ni u kupovini po luksuznim dućanima.

 No najveći sportski razvod nakon Jordanova sasvim sigurno se nazire. Iako bi Elin najradije obitelj zadržala na okupu, Tigerove afere teško podnosi, a snimka je, tvrdi The Sun, kap koja je prelila čašu.

Budu li se doista rastali, Elin bi stavila u džep oko sto milijuna dolara i bila bi mirna do kraja života. Na skijanju će odlučiti što će učiniti. 

Šuška se kako je toliko ljuta i povrijeđena da ne želi razgovarati čak ni sa zajedničkim prijateljima. 

- Od kada je sve izišlo u javnost, Elin je slomljena. No bez obzira koliko ju je povrijedio, čini se da ona i dalje vidi zajedničku budućnost. Želi da njihova djeca i dalje imaju obitelj - kazao je izvor blizak bračnom paru. 

A dok ona na skijanju dvoji što učiniti, Tiger je opet snimljen kako se novom djevojkom zabavlja u Palm Beachu na Floridi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije