Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pariška atrakcija

Eiffelov toranj dočekuje tristomilijuntog posjetitelja

eiffelov toranj
John Walton/Press Association/PIXSELL
28.09.2017.
u 11:07

Eiffelov toranj jedan je od najpopularnijih spomenika na svijetu. Samo tijekom prošle godine privukao je više od 5,8 milijuna posjetitelja

Uz glazbu jazz benda, trubača i drugih glazbenika Eiffelov toranj će u četvrtak dočekati tristomilijuntog posjetitelja otkad je ova znamenitost i simbol Pariza otvoren 1889.

"U prizemlju će atmosferu zagrijavati bubnjevi, na drugome katu ozračje će biti džezersko, a na vrhu tornja predviđena je romantična atmosfera uz trio flauta", izvijestila je tvrtka SETE koja upravlja tornjem.

Održat će se i niz glazbenih izvedbi polaznika Konzervatorija grada Pariza koji će animirati posjetitelje od 18 do 23 sata.

Od 20 sati na prvome će katu glazbu puštati nekoliko poznatih DJ-jeva.

Svakih pola sata, sve do ponoći održavat će se posebno za ovu prigodu osmišljen light-show.

Posjetitelji će sudjelovati u foto-sessionu čiji je cilj od njihovih fotografija formirati zid dugačak 12 metara s porukom "300.000,000 puta hvala!"

Eiffelov toranj jedan je od najpopularnijih spomenika na svijetu. Samo tijekom prošle godine privukao je više od 5,8 milijuna posjetitelja, podsjeća AFP.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije