Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dobro došli u Meneghetti, vašu proljetnu destinaciju iz snova

Meneghetti Hotel & Vinarija
Foto: Meneghetti Hotel & Vinarija
1/8
19.03.2024.
u 16:03

U srcu netaknutog krajolika zapadne Istre, daleko od vreve svakodnevnog života, nalazi se Meneghetti Hotel & Vinarija, koji s nestrpljenjem očekuje proljeće kako bi otvorio svoja vrata na dan koji simbolizira obnovu i novi početak - 22. ožujka. Meneghetti hotel, dragulj u kruni mreže Relais & Chateaux luksuznih hotela i restorana, simbolizira jedinstveni spoj prirode i skladne gostoljubivosti, a nudi utočište u kojem se raskošna elegancija susreće s istarskom tradicijom.

Foto: Meneghetti Hotel & Vinarija

Smještaj koji garantira novo iskustvo odmora i užitka

Već više od dva desetljeća, Meneghetti postavlja visoke standarde u svijetu gostoprimstva. Rezidencije i vile predstavljaju vrhunac privatnosti i opuštanja, nudeći savršeno utočište za one koji žude za mirnom oazom daleko od svakodnevnog stresa. Svaka smještajna jedinica pažljivo je dizajnirana kako bi gostima osigurala potpunu intimnost i prepuštanje užitku mira i tišine, dok ih okolna priroda budi i osvježava svim svojim čarima. Na gostima ostaje samo da se prepuste uživanju u idiličnom okruženju, među vinogradima, maslinicima, organskim vrtom i na privatnoj plaži koji pripovijedaju stoljetne priče.

Foto: Meneghetti Hotel & Vinarija

Vinarija Meneghetti otvorila je svoja vrata još u veljači, a idealno je mjesto za proljetni izlet Vinarija i kušaona odvojene su od samog resorta te su otvorene za posjete gostiju svakim danom. Ljubitelji vina ovdje mogu doći uživati u čaši vina i kreativnim zalogajima, a za one koji žele znati više, nude se i razni vođeni programi kušanja vina i maslinova ulja.

U srcu iskustva Meneghetti nalazi se ugledni restoran, koji dolazi s Michelinovom preporukom i gdje se svaki obrok pretvara u kulinarsku simfoniju za koju je zaslužan chef Damir Pejčinović. Njegov jelovnik odražava strast prema kulinarskoj izvrsnosti i kreativnosti, a spaja tradicionalne okuse s modernim interpretacijama. Uz vrhunska vina Meneghetti, svaki zalogaj postaje oda bogatstvu i raznolikosti istarske kuhinje.

Foto: Meneghetti Hotel & Vinarija

Poziv kojim se slavi sva raskoš i magija proljeća

Kako bi otvaranje sezone obilježili u Meneghetti stilu, iz hotela šalju pozivnicu za proslavu proljeća kroz posebno osmišljene pakete posebnih ponuda koji obećavaju jedinstvene trenutke i nezaboravna iskustva. Od blagog jutra uz bogatstvo istarskih okusa, preko mirnih popodneva u spa centru, do istraživanja vinogradarskih puteva biciklom, u proljetnim i uskršnjim paketima uz popuste svaki je aspekt boravka gostiju osmišljen da ih odvede na putovanje ispunjeno pričama, tradicijom i prirodnom ljepotom čarobnog kraja.

Foto: Meneghetti Hotel & Vinarija

U Mengehettiju, proljeće nije samo sezona, već prilika da postanete dio autentične priče Meneghetti, povežete se s Istrom, njenom kulturom, prirodom i gostoljubivošću.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije