Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Video

Djevojka putem TikToka poručila nepoznatoj curi: "Ako su ovo tvoje stvari, partner te vara!'

TikTok/mollycsharpe
25.03.2021.
u 12:30

Njezin je video brzo postao viralan, a većina je djevojku pohvalila što se uopće trudi naći djevojku tipa koji joj se sviđa

Nakon što je u stanu dečka s kojim se viđa počela pronalaziti ženske stvari, TikTok korisnica Molly postala je sumnjičava i odlučila i
sama malo ''pronjuškati'', pa je pronašla i ženski neseser pun kozmetičkih potrepština. Na TikToku tada je podijelila video s naslovom "Ako prepoznajete ovu kupaonicu..."

Molly u videu otkriva da je nekoliko puta izašla s muškarcem koji joj je rekao da je slobodan, ali nakon što je ovaj vikend došla k njemu kući, shvatila je da vjerojatno laže jer je u kupaonici našla žensku traku za kosu i neseser.

@mollycsharpe

just trying to look out for the girls #fyp #cheater #forthegirls #girlsgaysandtheys

♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz

– Izašli smo tri ili četiri puta, a rekao mi je da se ni s kim drugim ne viđa – rekla je Molly u videu u kojem priznaje da mu je malo ''pronjuškala'' po stanu.

Potencijalnoj djevojci ovog muškarca odlučila je ostaviti poruku, a sve je objavila i na TikToku, ako ona slučajno vidi.

Renata Sopek (41) progovorila o opsesivnom obožavatelju: 'Rekao je da će doći po mene'

1/9

"Ako je ovo kupaonica tvog dečka, trebaš znati da te vara", poručila je drugoj ženi u poruci koju joj je ostavila u neseseru.

Njezin je video brzo postao viralan, a većina je djevojku pohvalila što se uopće trudi doći do djevojke koja je očito prevarena, prenosi The Sun

"Ovo se i meni dogodilo, pronašala sam sličnu poruku među svojim stvarima", napisala je jedna djevojka, a druga je u komentarima svim curama savjetovala da u ovakvim situacijama ''uvijek pronjuškaju po kupaonici'', jer je i nju bivši dečko prevario, a stvari druge žene je skrivao – pod umivaonikom.

"Žene koje podržavaju žene, sviđa mi se to", napisala je jedna korisnica, a Molly je kasnije ispričala i da je muškarcu rekla za svoje otkriće, ali on i dalje ostaje pri svojoj priči da se viđa samo s njom.

VIDEO: Djevojka pronašla tajnu sobu iza ormarića!

 

Komentara 1

Avatar Damating
Damating
14:08 25.03.2021.

A ne smi imat sestru? Ili nekog tko svrati, ili je svratio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije