Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekstremno?

Novi TikTok trend u čišćenju: Šarenim sredstvima kreiraju duge i jednoroge u zahodu

TikTok/homewithchloex
23.03.2021.
u 12:30

Ako i sami odlučite slijediti ovaj trend čišćenja u bojama obratite pažnju na to koju kemikaliju stavljate u zahodsku školjku jer miješanje nekih sredstava može biti opasno.

Svi znaju da su društvene mreže prepune raznih savjeta i trikova kako nešto bolje ili brže napraviti: dnevno se tako objavi na stotine novih recepata i kulinarskih savjeta, savjeta o roditeljstvu i odgoju, ali i o onome što se nikome zapravo ne da raditi, čišćenju. 

Najpopularnije su takve objave one od britanske 'kraljice čišćenja' Mrs Hinch, takozvane 'influencerice za čišćenje' čije trikove na društvenim mrežama isprobavaju milijuni vjernih fanova. Neki od njih otišli su i korak dalje i 'unaprijedili' trikove te majstorice.

@homewithchloex

Pink and blue toilet clean 🧼 ##homewithchloex ##satisfying ##mrshinchhome ##cleanaddict ##hincher ##toilettok ##toiletclean

♬ original sound - homewithchloex

Ovih su dana tako ljubitelji čišćenja na TikToku svoju pažnju usmjerili na čišćenje zahodskih školjki, koje su doveli do savršenstva: a jednostavne su savjete gospođe Hinch o čišćenju s 'običnim' izbjeljivačem zamijenili takozvanim 'ekstremnim čišćenjem u bojama' - pa pod hashtagom ‘toalet tok’ objavljuju videa svojih zahodskih školjki koje peru sredstvima u boji, stvarajući u školjkama 'duge' i 'jednoroge'.

Muči vas pitanje kako se riješiti plijesni u domu? Evo odgovora!

1/11

Ako slučajno i sami doma odlučite isprobati ovaj trend, osim na boje pažnju obratite i na kemikalije koju  stavljate u zahodsku školjku, jer miješanje nekih sredstava može biti opasno, piše The Sun.

Žena pod imenom Home With Chloe jedna je od mnogih koji u zadnje vrijeme dijele videa u kojima svoje zahode čiste ružičastim, plavim i žutim proizvodima, a druga je 'ekstremna ljubiteljica' bojama čak pokušala dočarati i jednoroga. 

@homewithchloex

 

♬ original sound - Andy

- Ovo mi je i dušu očistilo - napisala je jedna pratiteljica u komentarima na video, dok su drugi dijelili iskustva o tome koliko pažnje poklanjaju čišćenju  zahodske školjke, koliko vremena u to ulažu, te što iduće planiraju koristiti - za još bolje kreacije.

Mislili su da imaju sivi tepih dok ga nisu očistili! Bio je toliko prljav da je promijenio boju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije