Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo nismo znali...

Djelatnica McDonald'sa otkrila jednu stvar o spremniku za krumpiriće - i zgrozila ljude

@maccaschick/Tiktok
03.12.2021.
u 10:26

Djevojka je pokazala što rade s ostacima.

Djelatnica McDonald's restorana u Australiji napravila je profil na TikToku i počela dijeliti videozapise koji su u kratkom roku privukli puno pažnje. Pod imenom maccaschick, objavila je kako složiti krumpiriće, medaljone i umak da budu što ukusniji, kako se priprema McFlurry sladoled, ali i nešto što je zgrozilo njezine pratitelje, a tiče se omiljene hrane s jelovnika - prženih krumpirića.

Mnogi će se složiti da imaju poseban okus i da objed u McDonald'su ne može proći bez njih, ali neki kažu da ih više nikada neće naručiti nakon što su pogledali video.

Djevojka je pokazala kako izgleda spremnik za krumpiriće i što rade s ostacima. Naime, sve sitne komadiće i nakupine masnoće, soli i krumpira, djelatnici stružu sa špatulom - i to s onom s kojom poslužuju krumpiriće gostima!

@maccaschick Mcdonalds fries … #mcdonalds #maccas #maccasfryyay #exposed #foryou #fypシ #australia #fyp ♬ Helikopter - Fazlija

Dio korisnika pomislio je da djelatnici poslužuju i te ostatke, ali djevojka je odmah u komentarima napisala da to ne rade sigurno te da je ovo nakupina masnoće, soli i zgnječenih krumpirića na kraju cijelog dana, prenosi The Sun.

"Ovo ne utječe na okus krumpirića koje vam poslužujemo. To sve odlazi ispod glavnog spremnika u kojem ih čuvamo tople."

Iako je pokušala objasniti da niti jedan kupac neće ovo dobiti, ljudi su zgroženi količinom masnoće koja se skupila i masovno su pisali da krumpiriće iz ovog restorana više ne žele okusiti.

@maccaschick Reply to @leanneharrickie @everyone in the comments, there’s a filter, this is all the residue. This isn’t what you’re being served. #fyp #maccas #maccasfryyay #foryou #xycba ♬ abcdefu - GAYLE

Ovo ne možemo ni zamisliti: Evo kakva se sve hrana nudi u McDonald's restoranima diljem svijeta

1/16

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije