Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups...

Htjela je obojiti obrve za malo novca, a na kraju napravila katastrofu: 'Pomozite mi, kako da ovo skinem?'

TikTok/greyzindacity
02.12.2021.
u 13:24

– Izgledam kao Red iz Angry Birdsa – rekla je u svom videu i objasnila da bojenje obrva u Velikoj Jabuci plaća čak 300 kn (45 dolara), pa nije htjela propustiti priliku da to napravi za šest puta manju cijenu.

Bojanje ili tetoviranje obrva trajnom bojom ili gelom nije uvijek dobra ideja, posebno ako ne možete ni pretpostaviti kako će izgledati krajnji rezultat, što je jedna TikTokerica shvatila na teži način, nakon što je u svom rodnom gradu pronašla ''odličan'' salon koji to radi za samo 50-ak kuna (osam dolara).

Grace Hagan na svom računu @greyzindacity istaknula je da je platila bojenje obrva mnogo manje nego što taj posao naplaćuju u salonu u New Yorku, gdje trenutačno živi. 

– Izgledam kao Red iz Angry Birdsa – rekla je u svom videu i objasnila da bojenje obrva u Velikoj Jabuci plaća čak 300 kn (45 dolara), pa nije htjela propustiti priliku da to napravi za šest puta manju cijenu.

@greyzindacity

Catch me looking like Red from angry birds 🥰 #DealGuesser #eyebrowfail #eyebrowtint #beautyfail #storytime #fail #hotmess

♬ Oh No - Kreepa

– Otišla sam iz salona, sjela u auto i počela razmišljati o svom životu i svim lošim odlukama koje sam donijela, jer zašto bi netko bojao obrve za 50 kuna? – dodala je i zaključila da sad izgleda kao da iznad očiju ima "dva Nikeova znaka", prenosi Mirror.

– Bilo koji prijedlog kako da ovo skinem bi bio sjajan, inače ću sastrugati kožu s čela – poručila je pratiteljima.

– Probaj nešto na bazi ulja ili možda pastu za zube. Pasta za zube pomaže ukloniti boju s kose i s kože! – napisala joj je jedna djevojka, a druge su je upozorile da nikako ne koristi sapun za suđe, sredstvo za skidanje laka za nokte i slična luda pomagala, što bi nekima očito palo na pamet.

Tanke obrve vraćaju se u modu?

1/4
Ključne riječi

Komentara 4

MO
montello
13:16 03.12.2021.

Eto kad mislis da sve znas

DU
Deleted user
14:41 02.12.2021.

nacrtaj si mozak na čelo

BO
bolnaistina
14:12 02.12.2021.

Odi frizerki. Ili onoj koja uređuje frizure i dolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije