Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživajte

Brz i jednostavan vikend doručak: Pripremite smoothie od banane i kakaa

Shutterstock
08.05.2021.
u 07:00

Jednostavno, brzo i zdravo - bez dodanih šećera.

Ako ste se kasno probudili i želite što prije pripremiti nešto za jesti, onda je ovaj recept za zdravi smoothie idealan za vas. Treba vam samo nekoliko sastojaka, blender i pet minuta vremena za pripremu.

Sastojci:
1 banana
Šaka špinata
1 žlica kakaa
200 ml bademovog ili sojinog mlijeka
Malo cimeta
1 žlica zobenih pahuljica

Priprema: 
Bananu, špinat i mlijeko stavite u blender i mutite dok ne dobijete kremastu teksturu. Zatim dodajte kakao, cimet, zobene pahuljice i ponovno blendajte dok se ne pomiješaju svi okusi. 

Ako želite postići teksturu sladoleda, banane možete na kratko staviti u zamrzivač, a ako želite više pjenastu teksturu možete dodati mjericu proteina u prahu - sirutka ili veganski.

Stručnjaci tvrde da je pranje kose tijekom pandemije počelo imati terapijski učinak!

Ovo je deset najzdravijih namirnica koje biste trebali jesti za doručak:

1/10
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
16:01 08.05.2021.

Super smoothie

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije