Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnoge je iznenadila

Bivša zaposlenica hotela otkrila: 'Evo zašto govorim gostima da nikad ne spavaju ispod prekrivača!'

Shutterstock
19.05.2023.
u 15:30

Bivša radnica otkrila je neke od glavnih tajna hotela, uključujući i razlog zašto nikada ne biste trebali koristiti prekrivač ili čaše u svojoj sobi

TikTok korisnica Janessa Richard iz SAD-a postala je viralna na društvenim mrežama nakon što je otkrila ugostiteljske tajne koje je naučila radeći u hotelu. Nakon njezinih ispovijesti mnogi će dobro razmisliti prije nego sljedeći put rezerviraju sobu. U nizu video klipova prvo je savjetovala svojim pratiteljima da ne leže na deku na krevetu jer se ne pere tako često kao posteljina, piše The Sun.

"Dakle, radila sam u hotelu prije nekoliko godina i željela bih podijeliti neke tajne koje možda ne znate. Većina hotela ne pere prekrivače između gostiju. Strašna stvar je što se to radi samo jednom godišnj. Nemojte leći na njega, skinite ga", upozorila je i otkrila još neke od glavnih tajni.

@janessarichard Spilling some 🍵 as an ex hotel employee! #fyp #pregnant #pregnancy #canadianmamas #momlife #toddlermom #hotelsecrets ♬ Stuck In The Middle - Tai Verdes

 Nikada ne govore brojeve soba: Prvo je počela rekavši da zakonski ne smiju naglas izgovoriti broj vaše sobe - nešto što se navodno odnosi na tvrtke u SAD-u. Janessa kaže: “Tako da ćemo to obično napisati na kovertu, proslijediti vam je i reći vam “ovo je broj vaše sobe”.

Kako dobiti bolju sobu: Ona tvrdi da ako se zaposleniku "sviđate", može vas premjestiti u bolju sobu ili apartman bez dodatnih troškova. "Različiti hotelski brendovi imaju različita pravila kada je u pitanju bolja soba za goste. Hotel u kojem sam ja radila nije baš mario za to, sve dok smo imali raspoloživost koja nam je bila dopuštena. Imala sam neke goste koji su tražili bolje sobe besplatno , ako su bili ljubazni, dala bih im, ako nisu, lagala bih i rekla da nemamo slobodnih soba."

VEZANI ČLANCI:

Kako dobiti doručak za ponijeti:  „Ako je vaš doručak uključen u vaš boravak, ali odlazite prije početka doručka, uvijek možete pitati osoblje mogu li vam pripremiti mali obrok paket, koje možete ponijeti sa sobom.

Nemojte koristiti čaše: Janessa tvrdi da gotovo svaka standardna soba koju rezervirate dolazi s bocom vode i čašama za piće. "Ne bih preporučila da pijete iz tih čaša jer se uglavnom ne mijenjaju između gostiju sve dok izgledaju 'čisto'."

Rezervirajte izravno u hotelu: Uvijek rezervirajte izravno u hotelu, kaže Janessa. "Uvijek preporučujemo da rezervirate izravno u hotelu. Ako rezervirate putem treće strane, vaša soba i vrsta sobe zapravo nisu zajamčeni."

Nikad ne hodajte bosi: “Tepisi su nevjerojatno odvratni. Usisavaju se između gostiju, ali rijetko se peru i dubinski čiste."

Ovo su najpovoljnije europske destinacije za odmor u dvoje - naši susjedi dominiraju ovom listom!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije