Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nekoliko razloga

Anketa otkrila zašto žene varaju: Loš seks, narcisoidnost i nošenje čarapa u krevetu

Shuttershock
26.02.2021.
u 23:20

Ženama smeta i narcisoidnost, odnosno kad se muškarci previše usredotoče na ono što oni vole u krevetu i od žene traže da im ugodi, a tu joj uslugu ne 'uzvrate'

Stranica za upoznavanje izvanbračnih partnera Victoria Milan anketirala je više od 4.000 žena kako bi otkrila koje su to loše navike muškaraca zbog kojih žene odluče biti nevjerne. 

Žene kažu da varaju kad su u braku ili vezi s tipovima koji se prema njima ne ponašaju kao džentlmeni; pa npr. po noći na sebe povuku cijelu plahtu, s narcisoidnim tipovima kojima je (u seksu i u životu općenito) najvažnije da su oni zadovoljeni, a ne obraćaju previše pažnju na svoje partnerice, te s tipovima s kojima im seks nije dobar ili naprosto nije dovoljno čest.

Novo je istraživanje pokazalo i da su za oko 65 posto ispitanica dva najčešća razloga za varanje nošenje čarapa u krevetu za vrijeme seksa, te 'prosti' razgovori u spavaćoj sobi.

Umjetnost na dlanu – online programi Hrvatske glazbene mladeži

1/1

Njih 81 posto kaže i da im se s ljubavnicima najviše sviđa to što puno više seksualno eksperimentiraju nego s partnerom u vezi, odnosno u braku.

- Pokazalo se kako žene najmanje cijene muškarce koji prema njima nisu džentlmeni: pa ih najviše smetaju sitnice poput 'krađe' pokrivača, čarape na nogama dok vode ljubavi ili provjeravanje njihovih poziva i poruka - stoji u priopćenju stranice.

Foto: Shuttershock

Isto tako, čini se da im smeta i narcisoidnost, odnosno kad se muškarci previše usredotoče na ono što oni vole u krevetu i od žene traže da im ugodi, a tu joj uslugu ne 'uzvrate' 

Victoria Milan piše i da ženama u krevetu smetaju prosti razgovori jer tad misle da partneri razmišljaju o nekoj svojoj fantaziji iz porno filma, a ne o njima.

Izvršni direktor victoriamilan.com Sigurd Vedal objasnio je da su današnje moderne žene svjesne kako i van njihove veze postoji čitav jedan svijet u kojem je seks drugačiji ili čak bolji, pa ga se neće ustručavati istražiti ako u vezi nisu zadovoljne.

Ova stranica koja za vas traži idealne izvanbračne partnere ima inače oko tri milijuna korisnika u više od 30 zemalja svijeta, prenosi Daily Mail.

Cijelo vrijeme krivo stavljate maskaru: Pogledajte puno bolji način!

Komentara 3

DU
Deleted user
00:07 27.02.2021.

"Njih 81 posto kaže i da im se s ljubavnicima najviše sviđa to što puno više seksualno eksperimentiraju nego s partnerom u vezi, odnosno u braku." To više opisuje te žene, nego njihove muževe.

MO
montello
20:01 27.02.2021.

njima smeta sve

US
Usputni
00:57 27.02.2021.

A zasto na ovom clanku nema oznake PROMO? Pa naprosto je ogavno koliko ocito reklamirate ovu Viktorija stranicu za iznajmljivanje lakih zena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije