Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Spavao sam s bivšom djevojkom, iako imam odličnu curu. Osjećam se tako krivo'

shutterstock
24.02.2021.
u 21:39

Nije htio prevariti svoju curu, a sada ne zna treba li joj priznati.

- Obuzet sam krivnjom jer sam učinio nešto tako glupo – spavao s bivšom djevojkom, iako imam novu curu u koju sam ludo zaljubljen. Što nije u redu sa mnom? - napisao je jedan muškarac za The Sun. 

S bivšom ima kćer, a kada je njihova veza završila, mjesecima je bio shrvan. Sve se dogodilo iz vedra neba i ona ga više uopće nije htjela vidjeti. Došlo je čak do toga da je prestala voditi njihovu kćer do njega i izravno mu zabranila da vidi svoje dijete.

Postoje li granice ljudske potrebe za ljubavlju, seksom i uspjehom?

1/2

- Nakon nekoliko mjeseci, upoznao sam novu djevojku. Preselila se kod mene tijekom karantene i mislio sam da sam upoznao onu pravu. No, nedavno sam bio u šetnji i kraj mene je prošla moja bivša. Rekla mi je da se kaje zbog svega i da želi da joj se vratim. Odvela me kod sebe da vidim svoju kćer, ali ona je tada spavala. Počeli smo pričati o nama i na kraju se poseksali na kauču. Zašto sam to dozvolio ako sam završio s njom? - pitao je stručnjakinju.

- Zato što ste samo čovjek koji je napravio pogrešku i svi to ponekad možemo napraviti. Došla je do vas i svi ti osjećaji ljubavi i zaštite ponovno su se pojavili, ali shvatili ste da je ova veza gotova. Morate razgovarati s njom i objasniti da je to bila samo jedna pogreška.Ne smije se ponoviti. Recite joj da ste krenuli dalje, pa tako i ona, ali voljeli biste kontakt sa svojom kćeri - odgovorila mu je Deidre.

Cijelo vrijeme krivo stavljate maskaru: Pogledajte puno bolji način!

Komentara 2

MO
montello
18:23 25.02.2021.

ali dobro je obrnuto ovo mi nije jasno prevario je s njom a sada ponovno spava s njom, koji lik haha izguibit ces obje

Avatar southman
southman
07:16 25.02.2021.

" Kada bivšu prevariš sa novom to je legitimno " !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije