Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najseksi baka na svijetu

Australka (50) oduševljava mladenačkim izgledom, a nitko joj ne vjeruje da je baka: 'Ovo je tajna mog izgleda'

worldshottestgrandma/Instagram
23.02.2021.
u 11:30

Osim pozitivnog razmišljanja, Gina za svoj izgled zahvaljuje svakodnevnom šetanju, zdravoj prehrani i velikoj količini vode koju unosi.

Australka Gina Stewart, poznata i kao Worlds hottest grandma na Instagramu, oduševljava pratitelje svojim mladenačkim izgledom i ne prođe dan da je netko ne pita koja je njezina tajna. Jedna stvar koja ljude dodatno iznenađuje jest to što je Gina već postala i baka, prenosi Mirror.

Zdrava prehrana i zdrav duh – kratak i jednostavan odgovor koji Gina daje ljudima kada je pitaju u čemu je tajna dobrog izgleda. "Vjerujem da je duh jači od materije. Trebate pokušati ostati smireni. Ja, recimo, znam točno koje stvari su izvor stresa za mene i trudim se smanjiti njihov utjecaj koliko god mogu. Ako ipak doživim neki veći stres, u sebi pronađem mirno mjesto i prvo napunim baterije, pa tek onda krenem dalje", kaže.

Osim pozitivnog razmišljanja, Gina za svoj izgled zahvaljuje svakodnevnom šetanju, zdravoj prehrani i velikoj količini vode koju unosi. "Napravim 10.000 koraka dnevno i tako ostajem dobro raspoložena. Šetam bosa po plaži, pijem puno vode i unosim antioksidanse putem hrane."

Iz prehrane je, kako kaže, izbacila gluten i trudi se jesti više manjih obroka, naravno zdravih. "Ono smo što jedemo, osjećamo i mislimo", zaključuje Gina čije objave prati više od 30.000 ljudi.

Obožavatelji čokolade zgroženi: Evo kako izgleda biljka kakaovac prije nego što se preradi u omiljeni slatkiš

Baka (93) namjerno završila u zatvoru jer joj je dosadilo biti dobrica:

1/3
Ključne riječi

Komentara 2

NE
nebitnoime
11:51 23.02.2021.

Nasumična zanimljivost: plastici treba između 500 i 1000 godina da se razgradi u prirodi.

MO
montello
18:09 23.02.2021.

dobro izgleda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije