Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAO SVE, ALI...

Ovisnost o seksu uništila mu život i razorila brak... Suprugu prevario s više od 10 žena

Tiger Woods
Foto: instagram
1/8
25.02.2021.
u 07:00

Imao je Tiger i dobar brak, iz kojeg ima dvoje djece, 12-godišnjeg sina i 13-godišnju kćer, ali ga je razorio svojom “ovisnošću” o seksu. A to što se više od 10 žena javilo da je suprugu varao upravo s njima platio je s oko 125 milijuna dolara

Sudeći po prvim izvješćima o težini ozljeda koje je u prometnoj nesreći s višestrukim prevrtanjem doživio Tiger Woods (45), možda je time zaključeno posljednje poglavlje sportske karijere jednog od najvećih i svakako najpoznatijeg golfera svih vremena. No Woods je već pokazao da ga nikad ne treba otpisivati pa se tako nakon 11-godišnjeg pobjedničkog posta vratio u velikom stilu i 2019. osvojio Masters. U svijetu profesionalnog golfa Woods je vlasnik mnogih rekorda pa tako i onoga po zarađenom novcu (1,6 milijardi USD). Rekord koji dijeli jest onaj da ima 82 pobjede na PGA Touru, koliko i Sam Snead, a želja koja će mu vjerojatno ostati neostvarenom jest dostići legendarnog Jacka Nicklausa, čovjeka koji ima 18 osvojenih majorsa, golferske inačice teniskih Grand Slam turnira.

Pet operacija leđa

A Woods za Nicklausom zaostaje za tri “Grand Slama” koje bi, a sada mu je 45 na leđima, teško osvojio i da je najzdraviji, a ne ovako “potrgan”. A iz slupanog terenca, kojim je izletio s ceste očito zbog pretjerane brzine, morali su ga izvlačiti vatrogasci. Bio je pri svijesti i smiren što je sugeriralo da nije riječ o za život opasnim ozljedama, ali dovoljno teškim da je po dolasku u bolnicu (Harbor-UCLA Medical Center) bio hitno podvrgnut dugotrajnoj operaciji desne noge na kojoj su najviše stradali potkoljenica i gležanj.

Njegov tim potrudio se obavijestiti javnost da je nakon ove nesreće u okolici Los Angelesa Tiger budan, da je u stanju komunicirati i da se oporavlja. A kirurško izvješće pak kaže da su otvoreni prijelomi kostiju potkoljenice stabilizirani umetanjem šipke u tibiju, a da su dodatne ozljede kostiju stopala i gležnja stabilizirane kombinacijom vijaka i igala.

A sve to sugerira ne samo to da Tiger vjerojatno više neće pobjeđivati na najvećim, službenim turnirima nego i to da je nakon ovoga vrlo moguće i završio svoju iznimno bogatu sportsku karijeru koju je nastojao produljiti s pet operacija leđa. Jer, na njegovu rodnom listu možda piše da je rođen 1975., no to je sada tijelo koje je puno “starije” od tijela jednog 45-godišnjaka.

No, ako je ovo prisilan kraj, zbog toga Tiger ne bi smio biti odveć tužan, već sretan što je izvukao živu glavu. A kazao je to i policajac koji je prvi došao na očevid i ustvrdio da je Tiger sada živ jer je imao jako puno sreće. A iznimno važan sastojak te sreće bio je i u tome što je bio vezan i što se vozio u Hyundaijevu luksuznom terencu Genesis GV 80 s 10 zračnih jastuka kao standardom, po jednom relevantnom istraživanju trenutačno najsigurnijem automobilu u Americi.

U svom posljednjem medijskom nastupu, a zbio se u CBS-ovom programu u nedjelju, Woods je poručio svojim fanovima da mu nije preostalo puno prostora i vremena za uspješnost u golfu. Samo 48 sati kasnije svi njegovi fanovi više nisu razmišljali o golfu, već im je najvažnije bilo da je njihov idol živ. I da ga, srećom, ne moraju oplakivati kao što je to, prije 13 mjeseci, bio slučaj s fanovima Kobea Bryanta. Nažalost, ma koliko god to na prvu čudno zvučalo, i njegov je život tragedija na svoj način. On je toliko toga osvojio, no pitanje je po kojoj cijeni pa će neki reći da je račun njegove slave veći od onoga što se može pokriti stotinama milijuna koje je zaradio. Iz prve ruke tome je svojedobno svjedočio jedan drugi vrstan golfer i Tigerov konkurent Rory McIllroy koji dosad ima “samo” četiri majorsa i 32 osvojena turnira na PGA Touru i European Touru :

– Vidio sam kako njegov život izgleda. Kada sam ga zvao da izađemo na večeru u neki fini restoran, rekao je da ne može zbog slave. Ja tako ne bih mogao živjeti. Da mi netko nudi da imam to što je on osvojio, ja bih radije uzeo ovo što imam ja i ostanem koliko-toliko običan.

Izgubio brojne sponzore

Imao je Tiger i dobar brak, iz kojeg ima dvoje djece, 12-godišnjeg sina i 13-godišnju kćer, ali ga je razorio svojom “ovisnošću” o seksu. A to što se više od 10 žena javilo da je suprugu varao upravo s njima platio je s oko 125 milijuna dolara koliko je iznosio sporazumni raskid braka sa Šveđankom Elin Nordegren. No izgubio je tada i niz velikih sponzora kao što su telekomunikacijski div AT&T, Gillette, Gatorade... a do tada je bio sportaš s najvećom zaradom od sponzorskih ugovora koji su mu donosili 100 milijuna godišnje.

Nekoliko godina kasnije bio je Tiger i u od mnogih odobravanoj, trogodišnjoj vezi sa slavnom skijašicom Lindsey Vonn, no ni ta veza nije preživjela. No sada je najvažnije da je preživio on sam. 

>> Pogledajte video o odlasku Zlatka Saračevića

Ključne riječi

Komentara 19

VI
vidum
08:14 25.02.2021.

Zamislite da je neka dama doživjela tešku prometnu nezgodu. Bi li to bio povod da se piše kako je varala muža?

ZA
Zalman
08:20 25.02.2021.

Nisu mu morale dat, nisu znale da je oženjen? A sad bi se o koristile poslije

DU
Deleted user
08:18 25.02.2021.

Bill Burr je imao dobar skeč na tu temu, ali je i rekao da nitko nikad ne pripremi bogate muškarce na autobuse švedskih sponzi koje žele imati spolni odnos s njima. Ne postoji uputa za korištenje. Momak na pilani bii također htio švedske modele u krevetu, ali sponze ne vole piljevinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije