Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARE NOVE LJUBAVI

Alex Grdić demantira priče o novoj vezi, još voli Azera Berbera

alex grdić
Marin Tironi/24sata
22.09.2009.
u 21:10

I dalje sam sa svojim Azerom Berberom, a dosta mi je i raspravljanja s novinarima o mom životu - kazala je Aleksandra Grdić (28) nakon sve glasnijih priča o njihovu prekidu i njezinoj novoj ljubavi.

Nemam novog dečka, sve je po starom. I dalje sam sa svojim Azerom Berberom, a dosta mi je i raspravljanja s novinarima o mom životu - kazala je Aleksandra Grdić (28) nakon sve glasnijih priča o njihovu prekidu i njezinoj novoj ljubavi.

- Nisu točne - odrješita je Alex. - Pitali su me ima li što novo u ljubavi, a ja sam se nasmijala. Dovoljno je da na reviji razgovaram s kolegom, uslikaju nas i eto priča o novom dečku. Umorna sam od takvih napisa - dodaje.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
maraton
21:24 22.09.2009.

Je li ova iz Irana,Iraka ili Afganistana?Bilo bi bolje da se vrati doma.

DO
doktorica
07:45 23.09.2009.

A mi smo umorni od nje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije