Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija

Akcija Znanja "Uzmi 3, plati 2" na Interliberu

Kleopatra
arhiva
09.11.2012.
u 14:43

Znanje će na Interliberu ponuditi nekoliko novih naslova koji se dosad nisu našli u prodaji u knjižarskoj mreži, poput novog trilera "Ubojice fazana" odličnog Jussija Adler-Olsena te knjige za samopomoć "The Tools"

Osim uobičajenih akcijskih cijena na većinu naslova Znanje čitateljima nudi akciju u kojoj za dvije kupljene knjige na dar dobivaju treću. Akcija "Uzmi 3, plati 2" odnosit će se na sve naslove nakladničke kuće Znanje koji su ponuđeni na sajmu uključujući džepne knjige iz biblioteke Knjiga dostupna svima, tvrde uveze i sve dječje naslove. 

Osim akcijskih cijena, Znanje će na Interliberu ponuditi nekoliko novih naslova koji se dosad nisu našli u prodaji u knjižarskoj mreži, poput novog trilera "Ubojice fazana" odličnog Jussija Adler-Olsena, priče o djevojkama u izraelskoj vojsci u romanu "Vječne ratnice" autorice Shani Boianjiu te odlične knjige za samopomoć "The Tools" autora Phila Stutza i Barryja Michelsa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije