Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.06.2010. u 12:06

Kramarić je pak za Glas Slavonije prvo izjavio da mu ‘nije poznato’ tko je Mario Čizmadija, a potom se vadio da je ‘kum ustvari Grad Osijek’. Bolje i grad nego dugme.

Zlatko Kramarić, veleposlanik RH na Kosovu, javnosti je najpoznatiji kao dugogodišnji osječki gradonačelnik. U vrijeme najveće popularnosti bile su ga pune novine pa 1999. nije propustio priliku postati kum kada je osječka obitelj Čizmadija dobila trojke. Otac Mario sada se požalio da kum jedanaest godina nije posjetio svoju kumčad. Kramarić je pak za Glas Slavonije prvo izjavio da mu ‘nije poznato’ tko je Mario Čizmadija, a potom se vadio da je ‘kum ustvari Grad Osijek’. Bolje i grad nego dugme.

Pogrešna dojava
Donacija za Bandića došla od golmana u Offsideu
Milan Bandić tijekom predsjedničke kampanje dobio je donaciju tešku 155 tisuća kuna od Nevena Vuljanka, rezervnog golmana Međimurja. Nakon što je ‘pao’ u akciji Offside, znamo i odakle mu novci.

Nema krize, ima zime
Direktor sisačkih tržnica podijelio božićnice
Marko Bionda, direktor Gradske tržnice u Sisku, odlučio je iskazati otvoreni neposluh sisačkom gradonačelniku Pintariću. Iako je to komunalno poduzeće stalno na rubu poslovanja s gubitkom, mimo odluke gradskih vlasti direktor Bionda je radnicima isplatio regres za godišnji odmor, a uz njega odmah i božićnicu. Nije poznato zašto se zaustavio na tome kada je mogao isplatiti još i iduću uskrsnicu, cipelarinu i jubilarne nagrade.

Kako Pevec svira
Koliko stoji ulazak u finale Radijskog festivala
Zdravko Pevec, poduzetnik na privremenom boravku iza rešetaka, nije imao skrupula u pokušaju da njegova supruga Višnja, pjevačica lakih nota, ostvari estradnu karijeru. Prema riječima Dražena Kocijana Kocke, Pevecova voditelja promocije, Višnja je bila uvjerena da odlično pjeva pa je skovan plan da se prijavi na Hrvačićev Radijski festival jer je s njegovim Narodnim radiom Pevec često surađivao. Kada 2009. njezina pjesma nije ušla u finale festivala, svjedoči Kocka, Zdravko Pevec se toliko razljutio na Hrvačića da je odmah prepolovio svoje reklame na njegovim radiopostajama. Višnja Pevec u finalu? Neprocjenjivo.

Komentara 3

DO
doktorica
17:49 11.06.2010.

Kramarić nikada nije posjetio svoju kumčad.....sve je to predstava u pol.svrhe....

VO
Vorosmart
18:23 11.06.2010.

\'Tom\' i Eszek su se prestali ljubiti javno,već odavno.

PG
praseca gripa
00:32 12.06.2010.

Koga Kramaracic privatno posjecuje ili ne posjecuje,nije ni vasa ,a ni nasa stvar ,gospodine Jurkovicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?