Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dostavljači

DHL novom uslugom povezuje Los Angeles, Hong Kong i Leipzig

'06.-10.02.2007, Silverstone, England, DHL F1 Logistic Work at the Airport - DHL TV Commercial, Silverstone and East Midlands Airport.'
'Dieter Mathis'
28.03.2012.
u 12:23

Kapacitet i usluga na ovoj novoj ruti bit će ojačani uvođenjem triju zrakoplova boeing 777F

DHL,  jedna od najvećih međunarodnih kompanija  za ekspresni prijevoz i logistiku, objavio je da uvodi novu uslugu  koja će uvelike povećati kapacitete dostave između kontinenata, priopćili su iz te kompanije.

Uvođenje novog, dodatnog leta oko svijeta koji povezuje Hong Kong, Los Angeles i Leipzig omogućit će jedinstvenu uslugu na glavnim trgovinskim putovima između Azije i zapadne obale SAD-a i Kanade.

Očekivana tranzitna vremena između Azije te zapadne obale SAD-a i Kanade bit će vodeća na tržištu s još većim brojem polazišta u Aziji, uključujući glavna trgovinska središta Singapur, Kuala Lumpur, Bangkok i Manilu te velik broj gradova diljem Kine. Svi će oni uživati pogodnost dostave sljedeći radni dan.

Zahvaljujući novoj, direktnoj povezanosti Los Angelesa s DHL-ovim europskim sortirnim centrom u njemačkom Leipzigu, klijenti u Kaliforniji, uključujući njezine važnije  gradove Los Angeles, San Diego i San Francisco, bit će u mogućnosti naručiti da pošiljke koje šalju u Europu kasnije preuzme DHL-ov kurir.

Kapacitet i usluga na ovoj novoj ruti bit će ojačani uvođenjem triju zrakoplova boeing 777F, zaključuju iz kompanije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije