Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi stup

Nepovratan gubitak za 95 tisuća radnika pred mirovinom

12.07.2023.
u 14:27

Drugi stup trenutačno ima 18,55 milijardi eura mirovinske štednje, no od zarade koju su u dva desetljeća ulaganja ostvarili fondovi najviše koristi ima država s obzirom na to da se velika većina osiguranika drugog stupa vraća u prvi stup jer je državna mirovina zbog niza razloga povoljnija

Komentara 8

JE
Jegermeister
15:50 12.07.2023.

Za vrijeme Jugoslavije tri je puta pokraden mirovinski fond. Mirovine su iznosile oko 70% mjesečnog dohotka. Za vrijeme HDZ-a mirovinski fond se krade svake godine, a mirovina iznosi 33% mjesečnog dohotka. Kradeze zna!

DU
Deleted user
20:06 12.07.2023.

Gledajući objektivno provesti radni vijek u Hrvatskoj je nepovratan gubitak za sve koji žive od rada. Oni koji su otišli raditi vani u uređene zemlje puno su bolje prošli.

LI
Lisa
21:54 12.07.2023.

Najviše koristi imaju banke jer državi samo vraćaju novac koji im je ona dala, umanjenu za njihovu naknadu i uz gubitke na Nexe, Ingra, IGH itd. Korist imaju i dobro plaćeni "stručnjaci" koji su građene uvjeravali da je to njihov novac. Narod koristi nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije