Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ante Todorić i Petra Kaćunko napravili još jedan korak naprijed u poslovanju 'Regent-a'

Real Estate Regent
Foto: Real Estate Regent
1/14
21.05.2024.
u 14:57

Potpisanim ugovorom s 'Eagle Hills Srbija', 'Regent Real Estate' postao zastupnik u prodaji i zastupanju tvrtke 'Beograd na vodi' za Hrvatsku

Na gala prijemu, održanom u Beogradu, Ante Todorić, zajedno s partnericom Petrom Kaćunko, predstavio je svoju Real Estate agenciju 'Regent', koja već godinu dana uspješno posluje, za sada, isključivo u Hrvatskoj.

U prisustvu više od 200 uzvanika iz poslovnog svijeta, kao i javnih osoba, u hotelu 'Square Nine', Ante Todorić prezentirao je jedinstvenu i luksuznu ponudu i usluge agencije za nekretnine 'Regent' te najavio suradnju s tvrtkom 'Belgrade Waterfront'.

Foto: Real Estate Regent

Moje višegodišnje iskustvo u biznisu potvrđuje da je suradnja u regiji vrlo važna za razvijanje svih tipova poslovanja, pa tako i kada je riječ o Real Estate-u. Zato sada srpskoj javnosti predstavljamo jedinstvenu i ekskluzivnu ponudu tvrtke 'Regent', u okviru koje se nalazi više od 1000 premium nekretnina u Hrvatskoj, a ujedno sa zadovoljstvom najavljujemo i suradnju s tvrtkom 'Belgrade Waterfront', čiji ćemo zastupnik biti na području Hrvatske“, izjavio je Ante Todorić i dodao: „Vjerujemo da se ulaganje u nekretnine pokazalo kao sigurna i dugoročno isplativa investicija. Tvrtku 'Regent' smo, prije godinu dana, osnovali zajedno s investitorima iz Njemačke, a s premium ponudom i personaliziranom uslugom, siguran sam da ćemo naći svoje mjesto i na srpskom tržištu“.

Foto: Real Estate Regent

Ugovor o suradnji s tvrtkom 'Eagle Hills - Belgrade Waterfront', potpisala je Petra Kaćunko, direktorica tvrtke 'Regent'. Petra i Ante nedavno su se vratili iz Dubaija gdje su potpisali ugovor o zastupanju s tvrtkama Emaarom i Binghattijem, te će svojim klijentima uskoro nuditi i široku lepezu nekretnina na tržištima van domovine.

Poznata imena iz svijeta biznisa, kao i mnoge javne osobe, uveličali su druženje koje je organizirano u centru Beograda.

Foto: Real Estate Regent

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije