Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapošljavanje

U policijskim postajama trebaju 20 novih djelatnika

14.07.2014., Zagreb - Slabo vidljivi znak
18.08.2014.
u 10:06

Najviše kandidata, njih sedam, traži se na odjelu za osobne isprave

Oni koji imaju svjedodžbu upravnog, ekonomskog smjera ili su pak pohađali gimnaziju, a nemaju posao, priliku za zaposlenje mogu tražiti u Policijskoj upravi zagrebačkoj. Tamo je naime, zbog povećanog opsega posla, raspisan natječaj za dvadeset novih djelatnika.

Zapošljavanje novih odnosi se i na policijske postaje u Zagrebačkoj županiji. Tako, primjerice, policijske postaje u Vrbovcu, Ivanić Gradu, Zaprešiću traže po jednog upravnog referenta, dok će po dvoje kandidata biti zaposleno u Policijskoj postaji Sveti Ivan Zelina te u policijskoj postaji Sesvete.

Najviše kandidata, njih sedam, traži se na odjelu za osobne isprave, dok za odjelu za prometne isprave trebaju četvero djelatnika. Rok za prijave je 25. kolovoza.

Komentara 6

DU
Deleted user
13:42 18.08.2014.

Ti poslovi su već rezervirani za one sa vezom. Ovaj natječaj za posao su morali po zakonu raspisati,

2X
2Xgeneral
14:21 18.08.2014.

primaju li domaće dečke ili strance???????

T1
t111
11:23 18.08.2014.

ako imate gimnaziju... gimnazija je sama po sebi skola u prazno i ne razumijem kako osoba s gimnazijom moze biti kompetentna za bilo koji posao. pogotovo opce gimnazije kakva je vecina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije